fredag 8. april 2011

Inte helt säker på att detta går bra..

Pampasgräs

Paraplygräs

Prydnadshirs

Darrgräs

Kärleksgräs

Nu försöker jag rädda vad som räddas kan. Det ser ut till att dom grässorterna som först spirade och blev plasserade ute i boden är dom som klarar sig sämst nu. Dom stackars små spillrorna har jag nu flyttat över i lerkrukor och hoppas verkligen att det hjälper. Det som ser frodigast ut är väl kolvhirsen som står i den största krukan. När sant ska sägas är väl ingen kruka stor, dom andra är inte stort mera än äggkoppar.. Nu får dom stå inne i fönstret och få lite mera luft runt fötterna, det är väl fördelen med leran. Jag och frösådder… tvi,tvi….det är tur man snart kan finna tröst ute.

( det blåser som bara rackar’n ute idag, går inte att vara ute fastän solen har varit framme ,varm och god, snön smälter bra i varje fall)

8 kommentarer:

Suss o Kai sa...

Håller tummarna att de klarar sig Kram Suss

Christin sa...

Vi håper på det beste for dem.
Her også smelter det unna og gudskjelov er det ganske så vindstille i dag, skal avgårde på skog og spordag med kurset mitt.
Ha en trevlig lørdag :
Klem

Lisa sa...

Dina gräs klarar sig nog, ska du se. Du verkar vara duktig på att odla lite ovanligare sorter. Det blir spännande att se om mitt pampasgräs blir något...
Ni fick visst av vinden jag skickade, jag ber om ursäkt, hihi. Här blåser det fortfarande. Att räfsa löv är definitivt uteslutet!
Ha det gott!

easygardener sa...

I hope the seedlings all survive - and that warmer weather arrives soon!
Have a lovely weekend.

Helena sa...

Åh hoppas du klarar dom!Ibland så går det ju inte som man tänkt sig..
Lycka till!
KRAM från mig!

Linda sa...

Håper de klarer seg:) Det er ikke bare bare denne såingen, men man må jo øve seg:) Jeg krysser fingrene for deg:) Jeg håper du koste deg på messen i dag:) Klem

Helens trädgård sa...

Håller tummarna för att alla sorterna ska klara sig och växa till stora härliga grästuvor.
Önskar dig en trevlig helg!

Anonym sa...

Looks like they'll do well. Good luck with the seedlings!