torsdag 21. april 2011

Orangebinkan.. Erigeron auranticus..


Akkurat nå føler jeg eg så glad for at jeg flyttet de små plantene til en egen liten bedd i rosenhagen. Egentlig var det ikke for frøsådder uten de andre som var så små at de nesten forsvant blant alle andre ‘store’ naboer. Men denne lille oransjebakkestjernen ble med, tur er vel det, for det skal være to. Denne her og en til som jeg ikke finner tilbake til, husker ikke hvor jeg satt den. Den ble sådd forrige vår og iår ser den dobbelt så stor ut, faktisk med to bladrosetter i stedet for den ene. Lurer litt på hvor lenge jeg må vente på blomster?

6 kommentarer:

Unknown sa...

Det er ofte de minste og ikke de mest prangende plantene en får litt ekstra omtanke for .
God påske Marit.

krepsemor sa...

Bakkefrøstjerne er en flott plante. Selv kjøpte jeg frø av Erigeron speciosus for et par år siden, og i år MÅ jeg somle meg til å så den. Den er lilla på farge, og jeg tror den skal såes rett ut! Jeg har ikke vært så flink å huske på dem som kan såes rett ut! Jeg googlet din, og så nydelig farge det var på den!

Suss o Kai sa...

Glad påsk Kram Suss

Stephanie sa...

I think of my rose now. The rose didn't dissappear but bounced back with flower even after I planted a bigger plant into the same pot. I hope your orange star will flower soon.

Mona sa...

Du har så otroligt mycket olika växter i din trädgård!
Önskar dig en riktigt fin påsk med vackert trädgårdsväder!
Kram, Mona

Torill sa...

....eg berre konstaterer at plantasjen ikkje har heile utvalget...hehehe....men det visste eg vel !!