lørdag 26. mars 2011

Det finnes så mye å gledes over..

Som for eksempel mine Tiarella som jeg bestilte på Zimtrade. Til tross for litt forsinkelse på posten så har dem klart seg og se, nå er det knopp! Tiarella ‘Candy Striper’ skal etter hva som sto ved bestilling blomstre i juni, tror jammen denne er like våryr som meg. Jo da, den andre lever den og. Men de to som jeg sådde viser ikke noe tegn til liv, lurer på om jeg ikke skal flytte de to pottene ut på baksiden og la vårværet få herje litt vildt med dem, kanskje de da spirer? De andre frøsådder som står ute må jeg dekke med snø for den har forsvunnet. Disse lurte jeg på om jeg skulle ta inn i stedet, men det begynner å bli rimelig fullt så jeg llar dem likevel stå kvar, tror jeg..
One of my two foamflower, which I bought earlier this winter, is starting to flower. But as for the two different varieties I got seeds from there is no sign of life. I’m thinking of moving them outside to see if it helps.
Noe annet som gjør meg glad er omtanken jeg fikk fra Christin, matmor til Bascogutten. Det ligger vel egentlig et krav om å fortelle 8 ting om meg selv, men jeg lurer på om jeg ikke fortalt det meste alle rede.. Derfor sparer jeg litt med det denne gang. Så skulle den sendes videre til 5 andre (som har færre enn 100 følgere), ja, er du en av dem så synes jeg du skal ta den til deg. Jeg klarer ikke velge.

9 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Kanskje jeg også skulle ta å grave frem pottene mine fra snøen og sette dem i solveggen? Det har jeg faktisk ikke tenkt på! Takk, Mia!

Bille sa...

Den Tiarella'en ser jo fjong ut! Har googlet litt, ser den har bunndekkeregenskaper, vet du om bladverket holder seg fint hele sommeren?

Merja sa...

Så många fina knoppar:)
Ha det gott Mia!

Blomsterguri sa...

Ikke rart du blir glad. Når det er så fine planter og godt liv - spennende å prøve å få andre frø til å spire. Jo - jeg skjønner at du blir glad. Jeg har det også slik :-) Ha en god helg!

Turid sa...

Skjønner godt at du blir våryr og glad når du oppdager spirer! Gleder meg til det blir min tur til å gå på spirejakt, men det blir nok en stund til ser det ut til! Tiarellaene var kjempefine - julerosen likeså.

... sa...

Ja det er mye å glede seg over nå :) Moro å se etter spirer. Og tiarellaen er kjempeflott!

I dag sjekket jeg frøpottene som står ute, men ingen spirer enda der. Foreløpig bare inne.

Fortsatt god helg :)

Kathrine sa...

Herlig med spirer da! Men jeg ville ikke flyttet dem i sola enda. Det tror jeg blir litt voldsomt for sarte vårspirer, eller?

Men, nå har jeg mere snø enn deg, tror jeg. Det kom 30 cm i natt og 20 i dag.
Nå snør det tett igjen, så jeg er spent på om det blir måking i morgen også.
Uannsett, våren kommer presis likevel,)

Ha en fin fin helg:)

Gentiana nivalis sa...

Det var en spennende blomst! Tenk å ha blomster alt da!

ulla laiho sa...

Vilka vackra nyanser bladen har! Blir tjusigt när spetsmössorna blommar.