mandag, mars 21, 2011

12 grader i vårluften..

En feriedag er så godt å ha slike dager med vårsol og varme. 12 grader i luften her om ettermiddagen. Ved innkjørselen til våres garasje ligger solen på, sørvendt og mørkt gjerde gjør sitt til. Jeg har bestandig lurt på hvorfor jeg ikke setter vårløk her, men i høstes husket jeg på det. Stakk ner noen krokus i bakken. Ikke at det er mye plass til overs mellom syrin og sjersmin, men enn dog..

Med litt jord under neglene, deilig, så jeg faktisk den første spiren, en krokus?? Og gullkorgen som første staude skjyter fart. Jeg liker verkelig disse gule soler når de kommer, så utsulten som man er etter en lang vinter.. Og faktisk, solen har gjort slik at snøen synker sammen, idag er det kun 81 cm, ikke 89 cm, der jeg målte i lørdags.

Being faced to south, this part of our garden is the first place being realised form snow. Today, with a bit of lovely dirt underneath my fingernails I found the first sign of Spring. Wonder if it’s a Crocus? And the darling Doronicum, Leopard’s bane, so gratefully start to grow. I so appreciate this perennial this time of year when I so yearn for Spring. Today we had 12 degrees C outside and snow sank to 81 cm..

5 kommentarer:

Bille sa...

Herlig! En dag med mer enn 10 grader er definitivt våren! En del snø igjen her også, er nok ikke borte på et blunk, men så lenge det merkes at våren er på gang, har vi vel tid til å vente litt til :-)

Regina sa...

liebe mia
das freut mich für dich......das nun endlich der frühling zu euch kommt
alles liebe,
regina

Blomsterguri sa...

Herlig med jord under neglene Mia - det ser veldig bra ut med den spiren altså :-) Våren kommer nå!

Lisa sa...

Läste jag rätt? 81 cm snö??! Fy vad hemskt! Tur att det går fort när det börjar smälta i alla fall. Underbart med många plusgrader också, det har varit samma här.
Ha en fin kväll!

Stephanie sa...

It is amazing to see plants grow even in 12 degree.