onsdag, mars 30, 2011

Litt stolt av meg selv faktisk..

Jeg kjøpte ikke de små stemorsblomstene som sto utenfor døren og ba meg så pent få bli med hjem. Ikke påskeliljene heller. Jeg førførdes nokk av Hawaiiblomstene, Hibiscus, og likeledes av de underbara Kameliablomstene men de trives best der på gartneriet, sikkert ikke like godt hjemme hos meg. De yndige små karpatklokkene sammen med alle stiklinger av allskøns sommerblomster fik også stå igjen.

Ikke kunne vel jeg hjelpe at settløken kommet. Nå er altså Kepaløk og Sjalottenløk også i bo, nå gjennstår bare poteter hvis jeg husker riktig, og sukkererter hvis jeg finner en plass da. Han eldste her hjemme syntes faktisk jeg kunne plante dem i Pergolan,  en god idé synes nå jeg..

Pastinakk  ‘White Gem’ da, hvordan var det, hadde jeg funnet plass til den?  Stemmer, vekk med jordbær, ner med pastinakk… Ikke illa hvis jeg får si det selv, jeg som bare skulle en tur til Plantasjen etter mer såjord..

10 kommentarer:

Linda sa...

Da hadde jeg vært stolt også:) Nå er det bare å glede seg:)

krepsemor sa...

All grunn til å være stolt, for det er vanskelig å stå imot iblant! Men jeg har også klart det mesterstykke, og til og med en julerose klarte jeg å la stå igjen på butikken. Enda så fin den var =)
Staudebarna er ikke nødvendig å ta inn, men det går litt raskere å få dem til å spire! Før har jeg brukt å la de spire ute når de var klar! Lykke til med flotte grønnsaker! Sukkerertene passer flott i pergolaen, kanskje sammen med Clematis?

TYRA sa...

Jeg synes også du burde være stolt, selv om det ble noe mer med hjem enn bare såjorden!! Hagesenterbesøk er altfor fristende til å gå tomhendt hjem!
(Jeg har også klart å motstå fristelsen til å kjøpe stemor og påskeliljer, foreløpig - det spørs hvor lenge det varer!!)

Mia sa...

Ja men titta, du har ju också hittat gadgeten. :)

Marit sa...

Du har vært veldig flink, det er helt sikkert. Jeg kan ikke skryte av at jeg har vært flink, for i dag ble det med hjem en hvit vårlyng fra matbutikken... ;)

Tullik sa...

Ja, det er sikkert at hagesenter og slike plasser er ein stad for store freistingar. Plantasjen hadde i dag fått årets stauder og mykje grøne planter pluss selfølgelig alle slag tidlegblømande. Sa til meg sjølv gjennom heile butikker at etter Syden turen, etter Syden turen då....!!!! Men kom heim med to potter med buksbom kuler... dei var jo planlagt..... hehe Blir spennende med kjøkken hagen din utover i sesongen !!

Anonym sa...

Ja, det synes jeg du skal være,, stolt :). Kan være svært utfordrende å gå forbi de som står å roper om å være med :))

Lisa sa...

Duktig Mia! Det gjorde du bra, eller... Jag är säker på att nästa gång följer det också med andra saker än blomjord. Det är ju liksom halva nöjet! =)
Lisa

Gentiana nivalis sa...

Det høres ut til at det blir mye godt i hagen din i år!

Anonym sa...

Hi Mia...looks like a lot will happen this Summer. Happy sowing...and planting!!