mandag 26. juli 2010

Pløtslig tokk inspirasjon bare slutt ..

lunden

Jeg begynnte så bra med å knipse vekk alle overblomstrete stauder og binde opp det som regnet overende ner på bakken, flyttet noen stauder også, og la dit et par ekstra steiner slik at det skal være lettere å bevege seg, her satt jeg også de siste to som enda ikke var plantet.. det regnet så da er det en god tid å plante, eller ??

dagens första jobb min absoluta favorit den röda warszavska nike 

Nå ser jeg forskjellen mellom de to ulike clematisene i espalieret. Den røde minner misstenkelig om en Rouge Cardinal den også..

dammen

Igår gikk dagen åt til vask av dammen. Det tokk omtrent hele dagen, skal man stå og skrubbe hver liten snekke med neglborste så.. Nå er jeg redd for at fiskene fryser, det er jo så surt ute.. Fikk ihvert fall plantert over det siste elefantgresset i en større potte, kan tro hva jeg tenkte som satt en slik plante i en liten kasserolle?

elefantgräs

väntar på plantering

Her står de fortsatt ikveld, de siste to pottene som skulle plantes i staudetrappa. Lysten og inspirasjonen tokk helt enkelt slutt. Kaldt og regn, ingen sommerfølelse i det hele tatt, gikk like så greit in og dusjet.. Den siste kassen til rosene på forsiden er jeg ikke ens sikker på jeg liker, halvveis fyllt opp med jord.. Hvem vet, kanskje kommer lysten igjen ??

blir det färdigt mån tro ??

Gått litt lei ? Været eller hagen ??

6 kommentarer:

Villrose sa...

Været...

Stephanie sa...

That red flower is a rose? Wow so big and gorgeous! Your roses are beautiful Mia.

I like those stones you laid for walking. It's a good idea to make the garden look natural.

You took whole day to wash that pond? I hope you have a good rest today he he... happy gardening nonetheless!

Troen og Haapet sa...

Skjønner deg godt..selv om bildene dine viser den flotteste hagen jeg har sett. Liker veldig godt stilen din!Sirlige "parkhager" er ikke no for meg, men det har ikke du! Tilbake til å ta piffen fra en..ja, jeg også blir drittlei dette evindelige elendige sommerværet!!Kommer liksom aldri på plussiden av dette her..er en fin dag, man blir glad og optimistisk igjen, for neste dag å regne bort!!Det er så trist!!..men det er da jeg setter så pris på å kikke på vakre og inspirerende blogger, som din Mia! Tusen takk! Håper alt går dini vei i dag:) "trøste"klem

solfrid sa...

Koser meg med bildene dine. Du har en så frodig hage; min forbildehage;)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Neida, inspirasjonen tar aldri slutt, bare en liten pause...
I dag har vi fjerna jord og røtter fra toppen av der trappa skal starte, så nå er den snart ferdig. Jippi! Mangler bare tre trinn.
Ikke enkelt å drive nybrott.Det er tungt kroppsarbeid, men gir en deilig følelse når det er unnagjort.

HA DET GODT ;:OD)

sweetbay sa...

Your garden is looking so lovely!