tirsdag, juli 20, 2010

Det er enda godt jeg ikke ble frisør…

skamklippt

Gi meg en saks og jeg går helt vill, denne gang med en ny greinsaks fra Fiskars som jeg fant på Jula, det er rene julekvelden for meg, gjett at den er god å klippe med, både tykke syrinstammer, morellgreiner och svarthyll… En liten hage uten hekk ble det til, nå er det lyst og luftig, full innsyn og hvis det blåser så gjør det det helt sikkert i min hage også..

 cypress 

Det ble ytterligere fire søppelsekker med avklipp, men det grusommeste er vel å se min sypress som har blitt helt naken, blottet nedtil…hva nå, kanskje jeg skal plantere en busk nederst?

fläder

Det er da enda godt å vite at det vokser ut igjen, tar litt tid, noen år sikkert, men både syrin og svarthyll vokser, iblant voldsomt…

grannens hus

Sukk.. jeg og sakser.. uff… men nå er det gjort…

6 kommentarer:

Merja sa...

Börjar man är det svårt att sluta;)

Ninni sa...

Men...dette ble da fint, Mia! Mer lys og luft til deg og plentene dine. Innsynet fra naboen er jo ikke så mye da, de må streve for å se gjennom bladene ser det ut til?

Mari Anne sa...

Du har inspirert meg til å klippe mer enn jeg gjorde før, men jeg har fortsatt et godt stykke igjen forstår jeg.

Men har du ikke kompostkvern? Tenk å kjøre bort så mye god jord. Særlig du som er så god venn med saksa...

Åsa sa...

Får man väl upp farten med saxen kan det bli hur kalt som helst. Tur är ju att det brukar växa ut igen och bli riktigt bra. Må gott Mia!

Marita sa...

Klipp gir lys og luft til røttene - også i hagen (ikke bare håret 'hehe') Synes det ble fint. Har en del greiner jeg skulle klipt selv, men må nok gå løs på dem med sag!

Mye flott i bloggen din, du har jammen vekstvilkår så det holder! VAKKERT.

Tusen takk for koselige kommentarer hos meg i det siste - det varmer.

Meta sa...

hej gumman !
Nu har jag varit på vandring i din underbara trädgård igen. Jag längtar att få gå på dessa gångar på riktigt. Vad fint det blev när du klippte ur äppelträdet, det kommer att ge skugga till din stol fastän det inte är så tät. Vad bra att det inte har regnat idag. Här har vi fått lite regn på eftermiddagen.
Kram mamma