torsdag 27. juni 2013

Rette kanter på hekker..

Nå, slik ser det litt bedre ut i hagen føler jeg. Regnet i går og tidligere idag var over når jeg sluttet på jobb og en lite tur med kamera etter middagen ble hva jeg rakk. Nå venter siste dag på jobbet før ferien. Da, da skal jeg rekke alt..

Blandt annet skal jeg male ferdig muren som jeg ikke ble klar med i tirsdags. Typisk nok tok malingen slutt rett før jeg var ferdig. Her har jeg fjernet begge espalierer før jeg pusset muren. Jeg tenkte jeg kanskje klarte feste villvinet og vivindelen mot to lekter i stedet. Det underletter sikkert ved neste vedlikeholdsrunde. Rhododendron ble også klippet litt tilbake. De greiner jeg måtte ta når snøen gikk begynner skjyte nye skudd så jeg håper de snart blir grønne og frodige igjen.

Den lille hekken mot døren ser også frodigere ut nå som den er klippet. Lurer på om den ikke liker å få litt mer plass nå som Rhododendron ikke er så stor lenger.

Nå er all brudespirea og lind nyklippet og jeg kan kanskje se litt mer til mine stauder. Igår hivet jeg ut litt hønsegjødsel ettersom det regnet så kraftig. Vi fick ca 40 mm! Hvis det nå blir varmere til helgen er det godt å vite det er gjennomvannet.

3 kommentarer:

Marit sa...

Ja, nå kan solen bare komme, for nå har hagen fått nok regn. Det er nok mye du skal gjøre i ferien, men du må også slappe av litt ;-)

Nora sa...

Jag har också börjat semestern idag - härligt!!!
40 mm regn skulle jag också vilja ha.....vi har bara fått 49 mm i juni och det är för lite:-(
Här behövs det också klippas....fruktträden är fulla med vattenskott, häckarna växer ut över sina gränser och sly finns det lite överallt....tur man har semester:-)
Kram!

Bille sa...

Så flott og nyfrisert! :) De linjene er ganske viktige, men det er jo frodigheten også, og du fikser jo begge deler. Jeg skal også vale vegg nå i ferien, har bare én klatrerose å sloss mot. Nå blir det superherlig med litt ferie! Kos deg!