lørdag, mai 10, 2014

Pottene så langt

Jansen’s citrontre har blitt større og holder ut kulden. Ved siden av er det lille som jeg kjøpte i fjor vinter. Ikke dødt det enda heller altså.

Så er det den planten med de fjærliknende bladen som lukker seg hvis man kommer bort i dem.Svårfotograferad mot vinduet men der er liv. Det er det også i laurbærtre til venstre.

Oliventre henger litt med de ytterste tuppene men det er vel ikke annet å forvente når man hiver de rett ut fra boden i det kalde forsommerværet. Ingen avherding her i gården altså. Til høyre et heller vissent Myrteltre, det så ikke vakkert ut inne på stua så jeg tok det ut. Tenkte kanskje, kanskje det ville komme men nå er det nok helt dødt. Det får bli noen annet her etter hvert.

Nere på veggen henger denne potteplanten som forsatte med å vokse i boden. Passer godt mot veggen synes jeg.

Pelargoner i blomst. Trodde jeg skulle ta avlegger av dem men ombestemte meg. Litt gøy at få fargen ute i stedet akkurat nå.

Kløveren er liten og burde sikkert vært omplantert men slik ble det ikke… kanskje ikke for seint enda?

Så den siste pelargon, lange, nakne stengler men blomster!

Så det gresset da som jeg kjøpte for noen uke siden. Det står der foreløpig i ensom majestet men jeg tenkte den skal få følge med noen blomster ved siden av. De har jeg planer om å få kjøpt rett før 17.e, enda litt for tidlig for å kjøpe sommerblomster den her helgen, eller?

For noen blir nok kjøpt i år og. I trappa står tre tomme potter og venter.. så var det de fire amplene og.. at boden fortsatt er full av potter forsøker jeg ellers glemme..

1 kommentar:

Meta sa...


Spännande och se vad som kommer i dessa krukor. Det blir nog lika många krukor som vanligt ser jag Kram mamma