tirsdag 8. mars 2011

Skulle jo kun ha en påse purre frø..

Men nå burde jeg da endelig ha lært meg. Skal bare.. det går ikke på hagesenter. En snar tur til Plantasjen, pøhh, disse nydelige vårblomstene måtte bare bli med hjem og frøpåsene ble fler, men faktisk ikke så mange som det kunne ha blitt hadde nu de hatt den mørke lekre grønnkålen jeg ønsket meg. Ikke en eneste bønnevikke/ bondbøna å se heller så langt øyet kunne nå. Det blir til en ny bestilling på nettet tror jeg.

Så klarte jeg ikke gå forbi disse tre heller, til tross for at jeg så inderlig godt vet det er fullt i hagen fra før av.. Eucomis, nå som jeg først oppdaget denne plante, ‘Liljepalmen’, klarer jeg ikke motstå den. La se, en aldri så liten bestilling fra Zimtrade? To spirade frø, men dem kan jeg vel ikke stole på? Så for å være på den sikre siden ser jeg faktisk ikke at jeg hadde noe valg..

En verden full av fristelser.. det ikke er mulig å stå emot. Det er enda godt terrassen er så stor!

10 kommentarer:

elle-melle sa...

Det er noe av det vanskeligste som finnes - å gå fra et gartneri/hagesenter med BARE det man hadde tenkt seg i utgangspunktet.
Det finnes knapt et sted med så mange og gode fristelser:)

Merja sa...

Man kan inte annat än bli lockad;)

LindaLunda sa...

Underbart! Sådan är jag med... köper sopntant.. och inte bara det jag skall ha.

Stephanie sa...

I think that Eucomis is going to look really pretty! I am quite excited to see these three bulb plants grow to flower for you. I hope they don't take long though. Happy sowing :-D

Lisa sa...

Vi har nog alla samma problem! Fröer köps i omgångar och att besöka en blomsteraffär eller en handelsträdgård är riktigt farligt! Nåväl, sämre saker kan man lägga pengar på!
Vårkram!

Marit sa...

Du fikk jo kjøpt purrefrø da, ikke dårlig bare det ;) Det er veldig mange fristelser nå får tiden, ja...

Bea sa...

Hej!
Vilken fin lilja du med dig hem!
Vårkorgen är underbar! Tur att jag har långt till blomsteraffärerna, annars blev det täta besök och många fröpåsar och blomsterkassar med hem :))

Hoyan har faktiskt överlevt vintern och snart blir det väl dags att klippa en stickling till dig (om du kommer ihåg den?) och drtill sätter den mera knoppar för tillfället, riktiga doftampuller!!
men, vi återkommer när frostrisken är över!

Kram /bea

LindaLunda sa...

Ja det är en Canna!!!!!!!!!

Turid sa...

At det skal være så vanskelig å gå forbi fristelsene - sukk!! Synes du har fått med deg mye fint selv om du bare skulle ha purrefrø. Vårkurven var flott. Eucomis, Kanna og lilje - fristelser i massevis!!

Reginas Cottage sa...

liebe mia
dein frühlingskörbchen sieht sooooooo
schön aus,die farben der primeln einfach herrlich.wie ich sehe wartet arbeit auf dich.habe meine zimmergewächshäuser heute saubergemacht,will darin tomaten,paprika und auch blumen aussäen.lillien habe ich mir heute auch gekauft für töpfe auf der terrasse.habt ihr noch schnee?
wünsche dir viel spass beim aussäen
und ein superschönes wochenende,
ganz,ganz,liebe grüße,
regina