torsdag 24. august 2017

Gjør et forsøk med lind hekken

Tiden strekker ikke alltid til for det man vil gjøre, ibland er det litt for mange må også. Været har ikke vært så aller verst siste dager men jeg har ikke kommet helt videre.. Men jeg har begynt litt. Hekken på baksiden ved trattorian har jeg tenkt forsøke trimme etter min ønske, den skal bare få vokse i den retning jeg vil ha den, ikke helt vilt. Det er jo enkelt å si så her års når den uansett ikke vokser stort mer. Jeg forsøkt få den slik for flere år siden når den akkurat var vokset opp men sen kom vinteren og snøen tynget ned greinene. Nå har jeg brukt bambus, og bundet fast de greiner jeg kan bruke til dem. Skal si det var litt tungt å klippe vekk alle de store greiner som ikke var innenfor formen. Får bare håpe den kommer seg igjen.

DSC_0041

Detta har jag aldrig provat förut så det klarar jag säkert!

Og så har jeg begynt litt småklipp. Lavendelen må klippes tilbake og jeg passer på å ta stiklinger. Denne gang blir det etter kanten her. Tvi, tvi, noen av alle dem jeg pleier stikke ned om høsten pleier jo å ta seg.

2 kommentarer:

Merja sa...

Spaljerade träd är så fint. Lycka till med dina!
Trevlig helg!

fruens flora sa...Hei Mia. Lurt å binde dem opp. Det har jeg gjort med bøkhekken. Den vil komme seg igjen. Fin helg til deg.
Hilsen Hanne-Lise.