mandag 26. august 2013

Grønne frukter

Jeg sådde noen chilifrøer som jeg fant fra forrige vinter og plantene bærer frukt. Grønne runde chili’s. Lurer på om de ikke skal bli røde? Dårlig stell har de fått, disse tre står fortsatt kvar i de små plastikkpottene som jeg priklet dem over i alle reden tidlig i våres når de stod inne i boden. Nå lurer jeg på om de ikke skal få ny jord i større potte, de kan jo få flytte inn i et vindu over vinteren..

I kjøkkenhagen har jeg også noen grønne frukter. Disse tomatene som står på friland ved sørveggen er forvokste kirsebærstomater. De i pottene har vel mer den rette størrelsen med de er alle som en fortsatt grønne. Varmen og sommeren til tross så virker det ikke som om de heller skal rekke bli røde..

Røde er deremot mine tyttebær blitt. Har jeg hjerte til å plukke dem av? Nå er det jo ikke så mange men jeg gleder meg til de som er. En halv desiliter burde det vel i hvert fall bli til rårørd syltetøy?

2 kommentarer:

Marit sa...

Hagen din er reneste edens hage! Du har så mye spennende av både frukt og bær. Tyttebær kunne jeg godtt enke meg å ha i hagen, for det liker jeg så godt. Men det er nok ikke lett å plukke se der, for de er jo så vakre :-)

Snäckskalsdalen. sa...

Gröna tomater har jag också och det lär inte bli någon annan färg på dom heller....Paprika har jag aldrig provat på. Och lingon, hmmm, jag tycker ju så mycket om att plocka lingon, måste ut och leta!
Agneta kram