tirsdag, februar 08, 2011

Oliventre..

Mitt oliven tre tåler ikke å vises opp i sin helhet, men det er liv i det. Jeg aner ikke hvor mange tørre blad jeg har tatt vekk fra gulvet gjennom vinteren, men det er mange! Men nå, takk og pris, begynner det å komme nye skudd. Lyset på vei tilbake merkes godt i vindu posten. Det gjelder å ikke gi opp..

Men Oliven, det kan jeg glemme, det blir det ikke her i nord, slik så det ut forrige sommer. Men hva gjør det – bare tre overlever er jeg glad.

7 kommentarer:

Marit sa...

Så heldig du er som har oliventre! Jeg må se å få kjøpt meg et. Jeg har to olivenplanter som jeg har sådd selv, men de ser helt anneledes ut. De har mye grønnere blader. Godt at det var liv i ditt tre da, det er ikke bare lett å overvintre planter.

Bea sa...

Vilken lycka att det är vid liv ditt Olivträd!
Har stundom tittat på den kära växten men, men, övervintringen då? Hur har du gjort för att lyckas?

Trevlig kväll! /Bea

Nanne sa...

Ikke misunnerlig... Bare vet at jeg må ha det.....
Heldig for deg at det har overlevd vinteren...

Linda sa...

Godt gjort å få det gjennom vinteren inne:) Jeg klarer ikke det og må med sorg i hjerte sette de i drivhuset gjennom vinteren, og der trives de godt, holder seg grønne og fine. Vakre er de:) Lykke til videre med ditt. Det er ikke bare oliventreet ditt som gleder seg over lengre og lysere dager:) Klem

Stephanie sa...

I always wonder how fresh olive taste like. I only see and tasted them in/from bottles. Oh I have only used them for spaghetti sauce.

Hilde sa...

Oliventrær er flotte! Så heldig du er som har et.

krepsemor sa...

Ja, nå merker vi godt at dagene er lengre, og at lyset er i ferd med å komme tilbake!
Oliventre er virkelig flott å ha!