søndag, oktober 10, 2010

Nu till något helt annat, är det en giraff??

Hittade den här krabaten under min rundtur i trädgården idag. Trodde först det var en konstig utväxt på plantan, men sen såg jag att det var en … ja vad?

Som en giraff faktiskt. Fyra små ben på den lilla kroppen, en lång hals med ett huvud överst. Den lekte död stjälk med mig, vägrade röra på en fena, men när jag varit borta från den en timme så…

.. klarade han lika väl inte motstå att ta ytterligare några smakbitar av min näva!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Stiiiilig!

Mona sa...

Vet du, jag hittade en likadan på min vinbärsbuske i somras när jag plockade vinbär. Har aldrig sett sådana förut och visste inte ens att det finns sådana här! Tyckte det var lite obehagligt...
Kram, Mona

krepsemor sa...

Så utrolig stilig liten fyr =) Og litt frekk...De vet å tilpasse seg i naturen vår! Jeg har heller ikke sett lignende, men jeg hadde sikkert oversett han =)

Hilde sa...

Dette var en snodig liten krabat, har ikke sett en slik tidligere. Siden han spiser av bladene ville jeg nok for sikkerhets skyld flyttet han vekk fra hagen.

Ønsker deg en fin ny uke :)

Madame C sa...

Vilken rolig liten krabat!!!

TYRA sa...

Takk for kommentar! Ja det er sant - man skulle ikke tro at det er oktober - det blomstrer jo fortsatt, men det er helt mot normalt!
Artig "giraff"" du har fanget inn med kameraet! Selv tror jeg at jeg ville oversett den - har heller aldri sett en sånn skapning. Burde kanskje sett litt bedre etter hva som gjemmer seg blant plantene.
Ha en fortsatt fin dag.

Mia sa...

Vilken kul figur!! Naturen är fantastisk med sina skapelser.....giraff i miniformat!!
kram Mia

Ruben sa...

Det var en listig krabat, men dig överlistade den inte!!! Tror inte att jag sett den tidigare, undrar om den är speciellt förtjust i nävor?
/Ruben

Bente sa...

Hei!
Tusen takk for hilsen fra deg i min blogg!

Så søt "giraff" du fant i hagen. Det var en merkelig krabat.

Ønsker deg en ny fin uke.

Klem fra Bente

Mari Anne sa...

Giraffen din er nok en måler av et eller annet slag. Google "geometridae" så kan det hende du finner broren.

Linda sa...

Søt fyr:)) Klem