torsdag, oktober 21, 2010

Den første dryss av melis..

 

Nå i kveld er hagen blitt dekket av et lett dryss av melis ( florsocker), det var pløtslig bare der, stille dalende ned, sluttet nesten like fort som det kom..

I fjor var vi ut i november før dette skjedde, men da kom det mer og den var våt og tung. 14 november faktisk. Nå har jeg sett at det kommet snø på flere hold, pussig nokk ikke mer her, vi er jo kjent for å være et av Østlandets snøhull.

'Golden Gate'

Først ute med kamera måtte jeg få med meg min klatrerose knopp inn. Tenkte den skulle få sitte lengst mulig. Nå vet jeg den dufter godt, og har i hvert fall nesten fått sett den fyllte blomsten fullt ut.

Kjør forsiktig folkens!

7 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Her har det lavet ned med snø.. og jeg som slett ikke er noe vintermenneske.. liker det ikke. Det er bare kav og slit med snø. Hadde den nå bare lagt seg til ro med stabil temperatur, så hadde det enda gått an. Nei, takke meg til våren og sommeren...

Kathrine sa...

Det var ikke mye, men fint dryss til deg også. Her har det kommet noen cm, og det er rundt minus 7-8.
Og tenk, jeg glemte å ta inn roseknoppene!
Flott din gule rose:))

Anonym sa...

Det var på pricken, som melis/florsocker ser det ju ut! Vi hade hagel här också idag, ett fint täcke bara. Nu blåser det så jag tror taket blåser av snart... Hoppas det lugnar sig tills imorgon.

Ha det bra!
Kram

Mariann sa...

Her har det også kommet snø, litt mer enn hos dere. Vi har det heldigvis ikke så kaldt enda. Men selv om det sikkert snart tiner, er det vel slutt på blomstringen for i år.
Ha en fin helg!

Nanne sa...

Det ser ut til at det kun blir et melisdryss i kveld. Det lyser opp litt da, selv om jeg allerede lengter etter våren. Man har det som man tar det......

Stephanie sa...

Getting cold? Hope everyting is in the house already. That rose, the yellow colour is so unique. Wonderful!

Linda sa...

Jeg blir så glad hver gang jeg ser din blåe port:) Den er så nydelig:) Jepp nå kommer kong vinter, plutselig er det jul og så kommer våren:):) Gleeeder meg:)Men jeg synes jo dette hvite drysset er vakkert også, så det er en fin tid nå også, på sin måte:) Klem