søndag, april 04, 2010

Tilstandsrapport w.13

 

a57,5 cm, men, det har som sagt snødd i starten av den her uken. Idag skinner i hvert fall solen, fra noe som kan sies være blå himmel. Ute er det 8 grader Celsius nå, midt på dagen, så en kan bare håpe at det rekker smelte litt mer før neste snøfall.
Inntil veggen på baksiden er det likevel litt aktivitet. Min remonterende jordbærplante ‘Frida’ ser ut til å ha overlevd kulden, likeledes min frøsådde kummin fra ifjol. Og tulipanene har vokst litt i høyden. Men, det ligger fortsatt mye snø rundt om..


 
DSC_0021  aaaaa

57,5 cm snow, 8 degrees Celsius outside right now, sun is shining from a clear blue sky, I can only hope it will melt some snow.  At the backside of my garden, right beside the outside wall of our house there has been some activity. My strawberry seems to have med it trough winter, as has my Cumin from last year. My tulips has been growing.. But, still there is plenty of snow left..

 

 aaaa 

14 kommentarer:

Furulunden sa...

Den som venter på noe godt...

krepsemor sa...

Det minker jo med snø hos deg! Jeg kan trøste deg med at også hos meg ligger det snø, mye snø.....Men heldigvis dukker det opp bare flekker her og der, så det er absolutt håp! Og i dag var det faktisk hele 11 varme grader ute! Jeg sjekket garasjebedet, og det ser ganske miserabelt ut enda, men bare snøen forsvinner, skal det nok bli bra! Ønsker deg en varm og vårlig vind, Mia! Og kanskje en aldri så liten regnskur?

Tullik sa...

Til tross for snø,- ser at dine tulipaner er komne like langt som mine....Her er surt og kaldt i dag, litt regn, men ingen sol. Så i dag har eg ikkje så mykje varme å senda....hehe.

Ninni sa...

Så rart! Du har store mengder sne enda, men allikevel så langtkomne tulipanspirer. De må ha det godt i solveggen :) Jeg ser ikke snurten av mine tulipaner enda, så vidt noen få tynne krokusspirer stikker hodet over jorden. Vi har mye godt i vente :)

Blomsterguri sa...

Syns de bildene du har tatt ser veldig bra ut. Mine tulipaner har heller ikke kommet stort lenger. Og så ser de jo så friskt og sprekt ut det som er!!! Dette blir bra ser jeg! Jeg kan høre om regnet kan ta en tur til deg istedet for å være hos meg? Det vil jo hjelpe litt :-) Ha en riktig fin kveld!

Hilde sa...

Vi har også mye snø ennå, og tulipanene dine har kommet MYE lengre enn mine, som dukke opp av snøen som smeltet i det skjønne været vi har hatt i dag... Men i morgen skal det komme mere snø...
Hilde

asbjørg sa...

Uffda,mye snø hos deg enda ser jeg.
Hos oss kan vi vel endelig si at våren er kommet,nå er det veldig lite snø igjen,heldigvis.

Basco og Christin sa...

Det forsvinner stadig mer og mer snø, her har det minket masse de siste dagene og jeg har sett hestehoven idag, det er vårtegn det :)

Hilde sa...

Det er fortsatt mye snø hos deg, men det minker.
Og det spirer og gror også. Så mange tulipaner du får! De så fine ut, håper du viser de fram i blomst.

Ha en fin uke :)

Lillebeth sa...

Så, du har i alla fall vår någonstans nära dig. Härligt!

sweet bay sa...

Still so much snow... at least you can see the earth next to your house! Looks like you have a lot of green in your house at least, with all of the seedlings and those beautiful Hoyas.

Vilt og vakkert sa...

Heisann1

Skjønner at det vil gå litt til før sipporna kommer til deg. I mellomtida får du nyte synet på bloggen min.
De er bare helt herlige!

Åsa! sa...

Men se det växer ju, härligt!

Mari Anne sa...

Det er ikke rart det er mye snø i hagen din. Det snør til og med her inne i bloggen din. Ha en god uke, med mye vår.