mandag, april 05, 2010

Nå tar jeg vekk snøen..

DSC_0017

Nå tar jeg den vekk, snøen altså, nå vil jeg ikke se den dale sakte nedover skjermen hver gang jeg er inne på bloggen!  Nå trosser jeg været og ignorerer snøen utenfor døren, akkurat som disse snødroper.. Tenk om det var like lett å bli kvitt den, kun et litet tastetrykk på FJERN så var den vekk?? Nå får jeg heller lene meg tilbake og prøve å finne et eller annet sted hvor jeg etter hvert kan plantere mine juleroser som har overlevd siden julen… Se, FJERN, og borte vekk var snøen!

11

Only wish I could as easy delete all the snow outside as on my blog. I’m seek and tired of watching those tiny flakes falling down. I will raise my head up high and not care any more of winter, just lean myself back on the bench wondering where to plant my Helleborus from last Christmas..see, a little click on DELETE and it was gone!12

12 kommentarer:

asbjørg sa...

Ja,kanskje like greit å fjerne den snøen som fjernes kan.Men du skal se at den forsvinner snart den utenom husets vegger også!

Vivi sa...

Jeg må nesten le. I hele nabolaget her i dag, så har mannfolka kasta utover snø. Det er et skikkelig godt vårtegn.
Ha en fin kommende uke.

Tullik sa...

Ja, når april er komen burde ein faktisk hatt ein fjern knapp til snøen over heile landet synest eg !!

krepsemor sa...

Ja, tenk hadde det vært like enkelt som et tastetrykk! Vi har ryddet terrassen for snø og is i dag, og det var SLITSOMT ja...Fikk svidd noen kalorier da =)
Men åhhh så deilig å få den bort, og det har sildret og rent i hele dag, HÅP!
Ønsker deg en mild og fin uke!

Stephanie sa...

Patient, patient Mia! I hope the sunshine will melt all those snow once and for all :-D

Bea sa...

Ja, denna snö som vi haft - snart är den ett minne blott! Det som kommit ner från taken har ju bildat STORA snöhögar och de måste planas ut på ngt sätt (enl. maken) så kanske vi inte behöver ha snödrivna kvar till midsommaren på skuggsidan, trots allt :)
Ljuvliga Snödroppar som strävar upp ur snön, finns det ngt vackrare!?
Ha en bra dag! /Bea

Mari Anne sa...

Se der ja. Hvis vi sier at snø inne og snø ute blir 100%, så har du nå tatt bort 50% av snøen. Da er det bare 50% igjen. Jeg velger å tro at det bare er noen dager igjen til den også er borte.

God uke til deg.

Maria Berg sa...

Ja det har verkligen varit massor av snö i år men den rinner så sakta bort och jag ser att det växer innom hus hus dig i alla fall! MB

Ninni sa...

Jeg blir like fasinert hver gang jeg ser sneklokker jobbe seg vei gjennom sneen som hos deg, utrolig flinke og sterke små skapninger!

Ja, det hadde vært noe - en knapp som bestemte vær og vind! Om det er noen trøst, har vi fremdeles sne her også ved kanten av Oslofjorden. Det er kaldt og grått og nesten ingen vekst i de bedene som har bar jord. Men vår tid kommer, det blir vår! De har lovet varmere vær og sol til helgen, så da får vi bare leve i håpet så lenge :)

Gudrun sa...

Hej Mia!
Tänk om det vore så enkelt att ta bort snön, vad skönt det skulle vara. Här finns det lite snö kvar på olika platser i trädgården. Men det smälter av bra.
Önskar dig en fin eftermiddag.

Kathrine sa...

Ja, vekk med snøen ja. Det er så godt å få sulle i hagen igjen, og nå har jeg tatt halve bedene og fått ryddet de. Greide nemlig ikke vente..

Håper snøen din tar slutt snart:))

Bland Blommorna sa...

Jag tog bort min snö också, för jag var så less på allt som har med snö att göra. Jag håller med dig, synd att man inte kan göra samma sak med den ute.