mandag, april 26, 2010

Mer satt og sådd i kjøkkenhagen

 

I kveld har det vart stille i luften og blå himmel, faktisk så pass at jeg vart ute til 21.30 i hagen. Årets første riktige hagekveld altså..8 grader varmt fortsatt når jeg gikk inn, godt det for nå smelter kanskje den siste av snøn som jeg har hakket i stykker..
Jeg har satt 11 poteter, to av fire kasser fyllte altså. Dessuten sådde jeg første omgang med redikker og sallat. Vanskelig å la være når det er så mildt ute..Derfor kunne jeg like så godt stikke nedi sukkerertene også, skal først grønnsakene fryse så kan jeg like så godt starte forfra med det meste. Man må ta noen chanser her i livet..

3 kommentarer:

Hilde sa...

Du er tidlig ute med å starte i kjøkkenhagen ser jeg :) Så flink du er! Skal bli spennende å følge hvordan det går. Kanskje du om ikke så lenge kan glede deg over det første fra årets avling.

Jeg har kjøpt inn setteløk, som jeg skal prøve å få satt ut i kjøkkenhagen så snart som mulig. Ellers er diverse grønnsaksfrø kjøpt inn, og noe er forsådd.

Ha en fin uke :)

Anonym sa...

tøft Mia.. den som intet våger .. intet vinner :))

men jeg har en stygg følelse av at tempen her nord er i laveste laget.. er - grader på natta..

har ikke varme i drivhuset og tror det kanskje vil merkes på plantene snart.. oppdaget i går at det ikke var kontakt for å koble på varmevifte.. må ha elektriker hit og det gidder jeg ikke..

ha superduper dag i sør.. klem

Vilt og vakkert sa...

Godt sagt, Mia!
A propos bønner, bønnevikker vokser villt i Marokko- overalt i grøftekanter, i parker, på jorder, i steinrøyser, på søppeldynga - hvor som helst!
Ha en fin kveld. Jeg har fremdeles til gode å så frøa jeg har sanka sjøl + kjøpefrø av blomkarse og ringroser!