søndag, april 25, 2010

Bønnevikke..

  DSC_0036Jeg synes det er meget vanskelig å finne noen som helst informasjon om bønnevikken.. Nå har jeg i hvert fall satt 12 stykken inne i potter til forspiring og ytterligere 12 ute i kjøkkenhagen. Satt dem mellom jordskokkerna som enda ikke har spirt, det var faktisk så tørrt under plasten at jeg vannet.. Lurer på om det er nokk støtte at sette dem sammen med skokken eller om det trengs noe mer..

Hvitløken fra ifjor har kommet en decimeter opp nå, så det er i hvertfall noe som spirer. Mine jordbær, Frida, hadde overlevd under vinteren og er nå flyttet over i potter igjen..

vit krokus

 

 

 

 

Har lagt ut Algomin Økogjødsel og litt kugjødsel i noen av rammene. Sådde den første spinaten og klarte ikke la vare å sette ned både sjarlottenløken og rødløken. Sådde gulerøtter mellom løkene.. Hadde sikkert sådd mer hvis ikke eldste sønn kom og rapporterte at min bil var ødelagd så hage ettermiddagen ble byttet ut med en kjøretur til verksta’n i stedet..

 

alpeklematis med knopp 

Så, nå kan frost og nye snøbyger bare komme…

5 kommentarer:

Bland Blommorna sa...

Vad mycket du har hunnit göra. Jag känner mig jättelat. Så fort solen skiner så går jag bara runt i trädgården och njuter. Jag får ingenting gjort. Jag måste nog skärpa mig.

Anja sa...

Visst är det härligt med vårtecken och vårbestyr!
Tack för titten!/Anja

Anonym sa...

hvordan rekker du alt det der?? har hatt gubben 'hjemme' i 14 dager og får ikke gjort noenting..

måtte bytte drivhus.. i det nye er det ikke så varmt som i det første.. og jeg sliter litt med plantene nå..

god bedring til bilen!

Ninni sa...

Som du holder på du flittige sjel :) Gøy med så mye ulike grønnsaker. Bønnevikke, er det det samme som prydbønne?

Margrethe sa...

Du har så mye spennende på gang i din hage. Skulle tro den var mangedobbelt av hva du har fortalt. Og du må være blant verdens flittigste. Utrolig hva du rekker :-).