fredag 6. juli 2018

Ferie–arbeidsleir i hagen?

Det er ikke så mye å gjøre i hagen om dagen, det er for varmt og tørt for særlig nyplanteringer og tiden går med til å vanne og deadheading, “-deddhedda” som mannnen min sier. Og noen underbare dager hjemme er jo fin tid å få unna slikt som man planlagt lenge. Både det å rydde i boden og kjøre vekk sekk etter sekk til fylinga men også hente hjem materiale til ny prosjekt. Har man en fotograf i hagen ser man alt litt ekstra godt. Og om man dessuten klarer å kjøre lektene inn i ryggen når man luker mellom hellene under varmluftspumpen, da kommer tanken på å endelig få gjort noe her og!

Så det ble den der turen etter plank igjen da.. og hele ettermiddagen til langt ut på kveld ble brukt til dette. Nå mangler siste finish på toppen bare, det kommer en dag det også., må ha litt ingengjørhjelp først bare tror jeg Men nå syns den ikke lenger i hvert fall.

1 kommentar:

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Kjekt med prosjekter selv i varmen, jeg har brukt ferien blant annet til å bære stein på fjellet, utrolig slitsomt, men gøy også. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg