lørdag 5. mai 2018

Kjøkkenhagen 2018 er i gang!

Potetene som har stått inne en stund nå i esken og fått grodder har endelig funnit veien ut i kjøkkenhagen. Telen satt lenge i i kassene, eller kanskje ikke såå lenge da men tanke på all snø som var. Men nå er den satt. Carolus heter årets valg, gøy å prøve noe nytt. (kasse 1-4).

Rødbeter, både lange og polkagrisrandiga har funnit vei ned i kasse 5-7,8. Det står fortsatt et stilase i ene kassen så den må vente. Sådde reddiker og spinat sammen med betene.

I kasse 9-12 har jeg satt ned gul kepaløk og sjarlottenløk. Sammen med dem ble det havrerot og skonzer rot. Noen asiatiske bladgrønnsaker og gamle salatfrø jeg fant kom ned der og. Meiram og dillfrø også. Har selvfølgelig mistet litt av oversikten alle rede..

Så klarte jeg ikke la være å stikke ned bondbønner i kasse 16, bare halve kassen så langt, skal sette noen til. Og kasse 13 fikk sukkererter mens kasse 18 ble margerter..

Så, da er man i gang igjen da. Ellers har jeg fortsatt rydde i hagen etter vinteren. Nå er så godt som all snø borte. Kikket ned i dammen i dag og oppdaget en frosk, ser nok rimelig død ut dessverre.. trist. Dammen blir nok vasket snart den og, bare så mye som skal gjøres først. Og til tross 20 grader i ettermiddag så er det fortsatt kaldt å holde på med vann ute.


Ingen kommentarer: