lørdag 25. april 2015

Surt regn og seks grader ute..

Ikke akkurat det mest innbydende hagevær men regnet gjør godt. Nå var det ganske tørrt og støvete ute. Noen timer klarte jeg i hvert fall. Endelig har jeg fått påfyll med materiale. De to kassene som manglet deksel har fått det. Ja, asparagusen har fiberduk men det er for at den ble så høy at den ikke lenger fikk plass under plastikken. Den borteste kassen (11) som tidligere var blåbær har fått dekke og der har jeg satt gul løk, i kasse 12 og.  Klarte ikke finne noen sjarlottenløk i år.. Sådde de sist svartrotfrøene mellom. Tre av fire (14,15,16) har fått ny deksel over seg og ja, potetene er endelig lagt idag. Det ble Aksel igjen. Settepotetene hadde alle rede lange grodder, får bare håpe det går bra og at de ikke fryser.

I går fikk jeg laget et deksel til denne kassen og. Bare materialet kom hjem så var det jo gøy å gå igang igjen. I morgen blir det kanskje tatt rett på litt av planken og, da skal det ikke regne. Idag tror jeg ikke det blir så mye mer..

3 kommentarer:

Hageidyll i Sonvika sa...

Bra jobba !
Vi prøvde oss litt ute, men det var for vått og kaldt.
Nyt innelivet i ettermiddag :-))

Annika Christensen sa...

Ja man får jobba på trots att det är kallt. Snart kommer värmen. Jag gillar kylan för då håller utställningen sig bättre på Sofiero.
Allt gott
Annika

Bettina Bäck sa...

Vad duktig du är!