søndag 26. april 2015

Sol, regn og frigolitt kuler

Skikkelig aprilvær i dag altså. Nå var det meldt fint vær, bare sol, men det får man vel ikke regne med. Men jo da, jeg har vært ute i dag og. Nå sitter jeg med skjelvende bein og sår rygg. Siste ukene i hagen på utrente muskler tar ut sin rett når man klatrer runt og leker ape i alle mulige og umulige positurer.

Forsøke snekre noe i etablerte blomsterbedd er ikke bestandig enkelt. Men nå har jeg fått tatt ferdig hjørnet ved postkassa. Mangler jord og maling fortsatt. Og ikke minst kan jeg få ner noen fler planter! Ikke ille..

Jeg er nesten ferdig på andre siden og. Mangler bare litt rett ved grinden men fire timers yogaøvelser holder for i dag. Noen styrkeløft av store steiner har det også blitt. Håper jeg ikke ødelagt for mange stauder og annet mens jeg hølt på. De må jo graves opp når jeg fått jord hem men hvis jeg ikke drøyer for lenge så skal det gå bra. Det er fortsatt ikke så mye grønnt synlig ovan jord.

Mens jeg hølt på og fiklet med plankene så sto jeg og lurte på hva dette er som kommer opp. Nå er jeg ganske sikker på at det kanskje er en Delphinium grandiflorum, med litt hell stemmer dette, håper, krysser fingrer og tær…

Blauer Zwerg… blå Scilla er ikke dumt det heller. I år har antallet Scilla på fremsiden økt betraktelig. Noen år til så er det kanskje et blått teppe så her års.

1 kommentar:

Merja sa...

Rena träningspasset där ute i trädgården. Att gå på gym är inget mot trädgårdsarbete:-)
Hoppas dina skott tar sig.
Ha det gott!