tirsdag 1. juli 2014

Det regner nesten…

Ja, det regner nesten så jeg vanner, lurt å gjøre det i regnvær har jeg hørt. Men det regner ikke mer en litt erting. Noen drypp fra en nesten blå himmel, sen er det over. Men det tørker i hvert fall ikke like for da, når man vanner.

Nå har jeg luket meg runt alle blomsterbedd, tenkt at det skulle bli helt til første juli før jeg fikk gjort det, eller ja da, jeg har tatt litt hver dag hele uken da.. og vannet samtidig etterpå for det er tørrt..

I sluttet av forrige uke kjøpte jeg plenfrø. Da hadde jeg pellet vekk kløver i noen (mange!!) timer på den mest kritiske flekken. Ble ikke mye igjen.. og frøene har enda ikke spirt så det ser litt tomt ut..

Nå har jeg overgått til neste parti i noen dager og i kveld hadde jeg ut plenfrø her og. Nå synes jeg nok det er litt vel mye jobb for en slik liten plen, blir ikke dette bra får regeringen si hva han vil, da blir det heller her og til neste år..

DSC_0007

Vannsprederen sto på i mange timer men like vel når jeg bare skull e sette ner noen planter så var det knusktørrt ca 3 cm ner. Får nok regne med å vanne noen fler timer her, men til helgen begynner ferien, så da kommer regnet, i massevis, ikke sant?

3 kommentarer:

Bettina Bäck sa...

Vilken häftig rabatt!

Mariann sa...

Jeg har også vannet mye her i det siste. Det er veldig tørt i jorden. I dag er det litt tåke her, og fra i morgen skal det visst bli regn til over helgen.
Plenen din blir nok veldig bra nå! Jeg burde gjort det samme, men det er mye jobb.
Ha en fortsatt fin uke!

Unknown sa...

Spennende hage! Du får det til, for en flott jobb du gjør...!
Ha en flott helg, ute og inne!