torsdag 29. november 2012

Snørapport!

Det er jo slik da, snøen har kommet igjen her oppe, og denne gang har vi fått så pass at jeg vil si det er vinter. Dagene er travle akkurat nå, denne snømengden fikk vi alle rede i tirsdags..

Godt og vel 20 cm tung snø kom det og nå skal vi ha en kuldeperiode så denne blir nok liggendes til våren. Snart første advent og snø, herlig !

7 kommentarer:

Marit sa...

Her kom det "bare" 10 cm som ble redusert til 5 cm etter masse regn siste dagen det kom nedbør. Du er heldig som har fått en sånn tykk fin hvit dyne over plantene dine. Ha en fin kveld!

Unknown sa...

Her er det barfrost,kunne godt hatt et lite snølag på plantene også.Fine snøbilder :o)
Ha ei fin helg.

krepsemor sa...

Her er det fortsatt snøfritt, og det passer meg utmerket for øyeblikket! Gubben har nemlig skiftet kneledd, og går for tiden på krykker, og kan ikke bidra noe, og i alle fall ikke snørydding! Men barfrost er ikke bra, selv om det er bare to-tre kuldegrader! Men jeg gleder meg til advent og etterhvert jul og lenge etterlengtede fridager!
Kos deg i adventstiden, Mia!

Landbohaven sa...

Smukke vinterbilleder.
Her har vi ikke sne endnu, men det er måske lige rundt om hjørnet.
Ha´ en god aften.

Emelie sa...

Oj oj, det är mycket mer än vi har! :) Än så länge i alla fall, de sägs att vi ska få en hel del till helgen. Ha det fint! :)

Nora sa...

Hit kom snöen igår. Tung, blöt snö her også. Ikke like sikkert at den blir liggende her i Stockholm, men bra at den kom nå som det "loves" netter med 13-14 minusgrader.
Ha en fin fredag!
Klem!

Turid sa...

Godt det kom snø før kuldeperioden vi går inn i nå. Fint med snø :) Særlig når det nærmer seg jul.
Ha ei finfin adventshelg.