søndag 4. november 2012

Sa jeg møkkavær i helgen?

La gå for at det ikke var solskinn og blå himmel idag, men det regnet i hvert fall ikke. Altså ville det seg ikke bedre enn at det dårlige hage-(‘gal’)- samvittelsen sa at man må gå ut og få gjort litt nytte før vinteren, når det først er mulig. Noen timer er bedre enn ikke noen timer..

Til og med regeringen snek seg ut en time og buntet sammen det meste av hekkavklippet fra tidligere i uken når det var snø. Nå kan de ligge øverst på komposten og vente på våren. Det som gjømmes i snø kommer frem i tø, trist at det gikk så fort bare..

Selv har jeg bundet ihop det meste i hagen. Med all den snø vi pleier å få blir det eller en masse snøbrekk på busker, tre og roser. Også Clematis og annet har nå vakre bånd av hvitt nylonsnor rundt seg. Stiligt? Langt ifra men akk så velbehøvelig.

Og nå først idag ser jeg Gentiana blomstre. Pussig, den må da ha varit der lenger, eller? Det er vel kanskje helst jeg som ikke vært ute mye de siste par uker.. Noe annet som fortsatt blomstrer, til tross både kuldegrader og snø er faktisk Clematis, den på forsiden har ikke gjett opp enda. Det hadde dere vel aldri trott på, men det er sant!

Så ser man den lite kledelige oppbindingen med nylon og. Men hvis jeg ikke vil at Lobo epletre atter en gang skal knekkes av all snø å er jeg nødt. Men jeg fant forresten en del til blomster på min vandring, som roser, tenk at de ikke vil gi seg..

Men noen timer får holde, som synes er det fortsatt kaldt og vått ute. Med godt samvittelse kryper jeg atter inn og tar søndagen ..

3 kommentarer:

Nora sa...

Så nydelig Gentiana! Den lyser jo i bedet:-)

Landbohaven sa...

Gode billeder.
Tak for kigget.
Ha´ en dejlig dag.

Helena sa...

Allt är bättre än inget alls brukar jag tänka när det känt lite motigt.
KRAM från mig!