fredag 24. februar 2012

Litt trøst hjelper bestandig

Så deiset den ner, vårkatalogen til Zimtrade, hva ellers kan man da gjøre enn å sjappe seg å klikke litt på sidene på nettet. Resultatet synes jeg nok selv ble meget moderat og tilbakeholdt, kunne fort blitt mer, men for en gangs skyld så husker jeg plassmangelen..

Men sen stemmer ikke bildene de har i katalogen på nett, under her skal være en TRICYRTIS formosana ’Dark Beauty’ men det stemmer da ikke, bildet viser jo en Tradescantia, en blomstervandrer, så det er godt at man har katalogen i papp å se i også.

Slik ser den egentlig ut! Så, nå er det bare å vente. Ute føles det som vår men jeg vet at det fortsatt kan komme minst en meter snø denne vinter. Men litt nytt til pottene som skal være på terrassen er jo aldri feil.

8 kommentarer:

Åshild sa...

Jeg har sett så mange som har handlet, men jeg mangler nok det genet. Jeg kjører safe og venter til hagesentrene åpner.

Inger Marie sa...

Ja...det er mange fristelser...men vi får tenke litt ekstra før vi taster nye bestillinger:)
Ønsker deg en fin helg...sol og fine temperaturer:)

Gunilla sa...

Vilka fina växter du beställt.
Hoppas att du får många blomor till sommaren.
Det är så lätt att köpa på nätet och lite vanskligt också. Det kan lätt bli förmycket.

Ha det gott
Gunilla

krepsemor sa...

Tricyrtis er en praktfull plante, jeg kjøpte også en i fjor, men mistenker at det kan bli flere....Frister veldig de bildene der, du :) Jeg gleder meg til å se terrassehagen din i år!

Lisa sa...

Nu påminde du mig om något. Jag måste så Canna igen! Det blev ju bara en sist (som jag höll på att kasta bort förra våren). Måste genast kolla katalogerna!
Ha nu världens bästa fredagsmys, så hörs vi!

kram, Lisa

Marit sa...

Jeg gikk akkurat i samme fella med samme katalog, så det ble litt på meg også. Fine ting du har bestilt. Er spent på dine tricyrtis og overvintringen av de. Men det er jo et håp med en så mild vinter som det har vært. Ha en fin helg!

Vivishagerom sa...

Farlig å få Zimtrade i posten. Jeg har også en liste, men har liksom ikke helt bestemt meg for å bestille enda. Kanskje ?

Ønsker deg en fin fredagskveld. Du er hjertelig velkommen til å være med på min give away! Klem

Anjas Hill sa...

Härliga växter du har beställt. Tänk att det kan slinka in tryckfel - för det är ju precis som du själv noterar att den sista bilden är ju ingen Tricyrtis!/Anja