onsdag 12. juli 2017

Små tanker og notater

Det er det samme hvert år. Når liljene og rosene tar i å blomstre så blir jeg helt slått i bakken av hagen. Det er bare helt enkelt fantastisk, farger, dufter.. det virker så mektig. Og jeg som aldri skulle ha roser, nei det skulle jeg i hvert fall ikke ha! Men, det har blitt noen de siste årene.. Ikke bare maffig stilkrose.. Nå er vel året litt for tørt for at rosene skal bli riktig så frodige som de burde vært kanskje.. men jeg forsøker.

JAS klipp er på gang. Epletre i hjørnet og Morelltre med benken er klippet, samme med pæretre i Trattorian. Sammen med svarthyllklippet og fjerningen av noen syriner mot naboen ble rosenhagen med åpen og luftig, det burde rosene være takknemlige for..

I ferietider strekker ikke tiden til for alt, burde kanskje være motsatt med det skal skje så mye hele tiden.. Går og planlegger noe bak her i stedet for syrinene, men har ikke helt klekket ferdig enda, er fortsatt i tankeverden.. Og så bør det vel også se greit ut fra naboens side.. Foreløpig ser det litt tomt ut mot hjørnet og litt vel frodig mot Lunden. Får ruge litt mer på det.

3 kommentarer:

Lykkelig i hagen sa...

Nyt blomstringen og duftene, Mia. Jeg kjenner også at det blir så mye annet som skal gjøres når det er ferie, her går mye tid til riving av bad akkurat nå. Men 11-12 grader og regnbyger er ikke så mye sommervær å nyte heller. Hilsen Anne-Kristin

fruens flora sa...Hei Mia. Det er masse dufter i hagen nå. Jeg skulle heller ikke ha roser, men har endt opp med en del. Å gå og planlegge er halve moroa. Ønsker deg en fin dag.
Hilsen Hanne-Lise.

Jannibele sa...

For et herlig fyrverkeri som lyser opp i hagen med oransje liljer og rød roser i kombo. Sånt kan vi like:)
Flott blomstring hos deg. Kanskje jeg også skal slå til med JAS klipping av epletreet. Tross iherdig beskjæring i vår er det rimelig tett allerede. Tar du kraftig i, eller hvordan går du til verks?

Hilsen Jannicke