fredag 7. juli 2017

En tur innom et hagesenter..

og noen trodde jeg skulle fylle alle tomrom i bilen som vi ikke hadde pakket. Men det ble kun med to potter. Denne Clematis recta purpurea som jeg ikke visste noe særlig om. Likte de mørke bladene og navnet Clematis. Nå virker det til at denne er ganske så herdig og ikke alt for vanskelig. Kan vokse til vel over en meter. Dette er en ‘staude’ som visner ned og kommer på ny neste vår. Blomstrer i hvitt. Satte den på fremsiden, mot staudetrappa.

Nå begynner det bli så fullt at jeg nesten har trøbbel å sette ned neste plante jeg tenkt meg hit. Jeg er bare så glad at jeg fjernet den brudespireaen!

Den andre potta var med det gula Hakonechloa macra ‘Aureola’ grasset som jeg liker så godt. Nå kan man jo tenke at det holder men jeg liker så godt det gule gresset at jeg godt kan tenke meg noen til.. Dette gresset satte jeg i venstre hjørne av bambusen.

2 kommentarer:

Hageidyll i Sonvika sa...

Vanskelig å gå innom et plantesenter uten å ta med noe hjem, men to planter er godt gjort:-)
Clematisen var ny for meg.
Ha en fin helg.
Eirin

fruens flora sa...Hei Mia. Det blir alltid noe med hjem fra et hagesenter. Og det begynner å bli ganske fullt her hos meg også. Godt at du ikke savner spireaen. Ønsker deg en fin dag.
Hilsen Hanne-Lise.