lørdag 3. juni 2017

Har dvelet lenge..

.. så der rundt et år faktisk. For en uke siden kan man se brudespireahekken mot dom store steinene på fremsida.

Det er altså ikke dagens regn som gjør at det ser slik ut nå, det mangler noe etter kanten.

I en trillebår er vel ca en tredjedel av alle hekkplanter, de andra står i plastbaljer og venter på å komme seg vekk. Hva gjør man med så mange planter? Forsøker skjenke dem til noen. ( I dag så jeg priset på en slik liten busk, mamma mia, jeg har fjernet noen tusenlapper i dag for å si det mildt!)

Just nå ser det litt tomt, vått og elendig ut men jeg har en plan som vanlig. Men i dag strakte ikke tiden til for noe mer..  Jeg håper og tror at jeg klarte alle pioner som står her. Det var ikke til å unngå når jeg fjernet buskene at også noe av pionens røtter ble med dessverre men jeg krysser fingrene. I tillegg var det en del småløker her og der, disse setter jeg nok tilbake ned igjen.

Så var det gjort. Nå er det bare alt det morsomme kvar. Nja, fylle på jord kan bli tungt men planting, det er bare et nøye.

4 kommentarer:

Merja sa...

Vilken etage trädgård du har. Berget måste gynna växterna med värme och skydd. Visst är det synd att behöva slänga friska buskar, men du har kanske någon trädgårds intresserad granne eller bekant som kan ta dom. Spännande att se vad du hittar på istället.
Ha det gott!

Marit sa...

Morsomt å lese! Spirea koster mange penger ja, og håper du får gitt bort plantene. Spennende å se hva du skal i gang med nå.

Turid sa...

Å gjøre endringer i hagen er spennende :) Jeg holder også på å grave, flytte planter osv. Men tungt er det. God søndag til deg.

Nora sa...

Innimellom trengs det en opprensking i hagen og man får begynne på nytt. Gleder meg til å se fortsettelsen:-)
Klem Nora