onsdag 20. mai 2015

Noen time her og der

Som små sopper ser dom nesten ut for nå kommer himalayafotblad endelig opp. Den er med andre ord litt sein å vise seg. Oppdaget den egentlig først når jeg skulle ta opp den store klumpen med elefantgress som sto her ved siden av. Jeg som trodde jeg mistet mine fotblad.. det er fortsatt for tidlig å gi opp noen planter enda altså..

Gravde opp gresset gjorde jeg etter åtte i går kveld, da hadde det regnet, mye, men det ser man ikke lenger.. En tur etter siste lass jord ga meg mulighet å gå ut en time og bli ferdig på baksiden. ‘Hullet’ her er jeg alle rede igang å fylle med planter nå i kveld.

Gresset, eller hva jeg håper skal bli et gress, ser ikke alt for livskraftig ut lenger men det er to-tre grønne strå på vei opp, så enda finnes det håp.

Tomt blir det ikke lenge her i hagen. I kveld har jeg tilfeldigvis begynt med ‘trekant’kassa i hjørnet og noe ble flyttet. Plass til mer nyinnkjøp hvis jeg finner noe spennende. Tenkte jeg skulle lage meg en liten plan på hva jeg trenger (vil ha..) hvor før jeg drar ut på tokt.

Med usikkert vær ble bildene tatt i begynnelsen av hageøkta idag så mer får komme siden..

3 kommentarer:

Nora sa...

Tenk, jeg trodde også at jeg hadde mistet noen fotblad, men så begynte de å spire denne uken - lykken er stor:-)
Gresset dit kommer nok igjen skal du se, jeg har også noen gress som er fryktelig sene.
Klem!

Annika Christensen sa...

Jag stört gillar fotbladen. Blommar så himla fint.
Allt gott
Annika

Inger Marie sa...

Så fine fotblad...de kommer alltid overraskende på meg,og fine er de:)
Takk for en hyggelig runde i hagen din:)
Nå håper vi på varme snart...kald ennå.
God pinse:)