fredag 28. februar 2014

Månadsbilde februar

(Litt seint ut idag, burde ha tatt bildet igår men jeg kom for seint hjem. Men det er ikke store forskjellen på de siste 12 timer)

Været er grått og trist, mildvær og slapsete. Men snøen minker her og, det snøer til tider men den nye snøen ligger ikke lenge. Den som er kvar er blitt meget tung og kompakt, mye i hagen kommer å se trist ut til våren, brekket og knust. Solen har vi omtrent ikke sett hele måned februar..

Været har vært så miserabelt at Yr.no ikke en gang vil vise meg hvor ille det har vært, den vanlige siden viser Error! Så idag låner jeg en annen bilde fra målestasjon ikke langt unna (men på litt lavere høyde enn her…) Ikke en eneste dag uten nedbør, ikke en dag med blå himmel… Og, kanskje kommer den gamle bilden tilbake etter hvert.

Fotnote; Ha! nå fungerer den igjen;

6 kommentarer:

Nora sa...

Kan inte påstå att jag avundas dig all den där blöta och tunga snön! Hoppas den töar bort snabbt så du snart får njuta av våren hos dig också!
Kram!

Hagen i Vest sa...

Det kan bare bli bedre og det blir det nok etter hvert :)
Ønsker deg en fin kveld. Hagehilsen fra Tone

Marit sa...

Mye snø hos deg, men det går heldigvis fremover! Snart er det bart både hos deg og her :-)

stallnilsen sa...

Å så masse snø du har, æ e glad det ikke er her.
Du må ha en fortsatt fin søndag.Mia.
Lisbeth :O)

Mariann sa...

Mye snø hos deg fremdeles! Her har vi nesten ikke hatt vinter i år.
Det spirer og gror alle veier. Så jeg har begynt å rydde i bedene, og det er rekordtidlig.
Ha en fin uke!

Bille sa...

Helt utrolig hvor mye snø du har i hagen! Her i Oslo har det jo vært mildvær i mange uker nå, og jeg savner nesten vinteren. Store forskjeller på ikke så store avstander, men det er vel høyden som avgjør. Måtte du snart få snøsmelt! :)