søndag 2. februar 2014

Helianthemum hybrid ‘Amabile Plenum’.

Ja, slik blir det. I begynnelsen var jeg flink til å legge til alle nyinnkjøp i plantelistene. Men så går tiden etter hvert og det begynner bli så mange man ikke har lagt til, glemmer det i planteiver og hagestell. Så denne lille skjønnhet, klarer jeg finne ut hva det er?

Det pussige er at jeg ikke lenger en gang klarer å huske hvem sommer den kom inn i hagen. Lurer på om jeg totalt mistet oversikten? Nå synes jeg i hvert fall at den er helt skjønn. Små, små blomster i herlig rød farge. Selve planten er ikke så stor den heller.

Ser ut til at jeg har plantet akkurat denne ved en av mine Mandarinroser på forsiden. Men jeg vil minnes jeg har en til nærmre staudetrappa.. Får vel lete litt mer bland bildene da..

Her, rett ovenfor potta, er den plantet.

Helianthemum hybrid ‘Amabile Plenum’. Jammen klarte jeg finne frem til den, kjøpt 2012. Godt man har en blogg, den hjelper til der hukommelsen svikter..

Med andre ord føler jeg meg glad for at den overlevde en vinter, da kan det jo være den kommer igjen en sommer til.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Du är smart som använder bloggen som "kom-ihåg-lista". Det är ju perfekt att kunna titta på bilder och läsa om vad man gjort! Önskar att jag varit lika klok... Många bilder har jag, men det är så svårt att hitta rätt! Det kan bli en hel del bilder på en månad ;-) Riktigt söt är den, din lilla röda blomma. Hoppas att den kommer sig även detta år!

Kram, Lisa

Unknown sa...

Det er flott og smart at bloggen både kan glede deg selv og oss andre :)

Hagen i Vest sa...

Blogg er en super huskeliste! Når huskelisten i tillegg er til glede for andre er det en hyggelig bonus! Flott du fant frem til navnet på denne skjønnheten for nå kan jeg føre den opp på listen over planter jeg ønsker :)
Vh Tone