onsdag, mars 07, 2012

Er jeg utålmodig eller går det veldig langsomt..

Stipa …

Blodbeger

Malva …. de kjøpte fra ifjor..

Kronärtskocka

Pennisetum ….

Bunny tails

Coix …

Her er det fortsatt mye som ikke spirt og en god del som har gjort det. Ute er det snøvær, kaldt g elendig, så det minner meg på at det fortsatt er mange uker igjen, og håp for god spiring enda.

14 kommentarer:

Gunilla sa...

Nog har du fått sådderna att gro.
Jag har hållit på att omskola några sorter som trängdes i krukorna.
Jag är glad så länge jag inte behöver skola om för det tar sådan plats.
Det är ju länge till innan jag kan köra igång drivhuset.

Ha det gott
Gunilla

Mias Trädgård sa...

Det ser ju jättefint ut! Men det är nästan lika jobbigt att vänta på frögroning som att vänta barn, tycker jag, varje år! Ha det gott! :) Mia

Inger Marie sa...

Hei:)...du er kanskje litt utålmodig..tror været spiller inn også...så her får vi bare smøre oss med tålmodighet og vente på lys og varme:))
Men det ser flott ut i såbakkene dine:))

Marit sa...

Du er nok litt utålmodig, men det hører med for oss hagegale. Jeg er også veldig utålmodig nå, for jeg lengter virkelig nå og spesielt når snøen laver ned ute. Det minner oss på at vinteren er ennå ikke over...
Blodbegerplantene dine ser kjempefine ut!

Tua sa...

Synes det ser ut som det går fint :) Mange spirer som vokser og gror. Her vokser det fortsatt ikke mye, lurer på om jeg lider av såvegring.
Fin kveld til deg.

Bille sa...

Du er bare utålmodig! :D Jeg har nesten ikke sådd engang, bare litt på kontoret som spirer, og du har jo maaange spirer å kose deg med, så det er IKKE synd på deg, hehe. Fint å se at det grønnes hos deg. Ha en fin kveld!

Vivi sa...

Noen ganger skulle ønske at spirene kom nesten før dem kom i jorda! Det er spennende med frø, så jeg skjønner deg veldig godt.

Her er det også snø i dag, så det er lenge til vår og herding av "småbarn".

Ønsker deg en fin kveld. Klem

Anne Kari sa...

Ja, sånn går det - sakte, men sikert. Du har jo mange alt! Jeg har noen potter med slike planter som nester ikke flytter på seg, og som trøst har jeg ei med gresskar også. Der flytter det på seg i hvertfall! :) Lykke til, og jeg er bare så imponert over at du klarer å følge opp så mange små. :)

Anne Kari sa...

Ja, sånn går det - sakte, men sikert. Du har jo mange alt! Jeg har noen potter med slike planter som nester ikke flytter på seg, og som trøst har jeg ei med gresskar også. Der flytter det på seg i hvertfall! :) Lykke til, og jeg er bare så imponert over at du klarer å følge opp så mange små. :)

Mathildes Eden sa...

Hei! Jeg har vært å tittet her hos deg flere ganger...Jeg synes at du har kommet kjempelangt allerede. Jeg holder på å så i disse dager, så ingenting har spirt hos meg ennå. Du har en flott blogg, legger meg som følger! Velkommen til en titt hos meg!

Emelie Viklund Hermansson sa...

Ja visst är det lätt att tappa tålamodet, man vill ju att det ska gå så fort som möjligt :) Mina frösådder beter sej dock märkligt i år. Det mesta (som dessutom brukar ta lång tid på sej) grodde nästan på en gång, men så är det några saker som inte gror alls.
Ha det fint! :)

Liza sa...

Utolmodig:)
Vil ikke si det går langsomt, det er fremdeles tidlig Mars.
KLem
Liza

Stephanie sa...

Your seedlings are growing fast. I see true leaves already. I wish the warm days to come quickly for your seedlings to be out there to enjoy the precious sun. Have a great weekend and happy sowing :-D

Meta sa...

Vil si du er utålmodig,men om det er noen trøst så er du ikke alene. Her begynte det å spire etter 3-4 dager. Men fortsatt er det mye som ikke spirer. Men det blir.. Håper jeg...

Ønsker deg en spirende helg!:))

Klem fra Meta