mandag, mars 26, 2012

Det riktigt rusar iväg!!

Varmt har det fortsatt være øver helgen også, så pass at vi tatt ut møblene til tross at det kun er mars. Trenger ha plassen i boden tilbake. Snøen har jeg heller ikke klart la være, med litt raking og hakking er det meste vekk nå og krokus blomstrer både her og der. Alt synes å komme på en gang. Idag på vei hjem oppover bakken begynner seljen bli grønn, den er full av små puser og jammen om ikke snart bjørka kommer etter, er det mulig??

Ved Pergolaen ser den ene tidlige Clematisen slik ut, snart er den vel helt grønn. Ukens handletur får bli etter atter et lass med plank, nå skal fremsiden kantes. Det blir årets første prosjekt. Den første lille beplanting er alle rede gjort..

For noen uker siden når snøen låg tykk knapret jeg til meg fire steiner, nå er de plasser ved trappa og gav meg akkurat plass til tre løkpotter som stått ved døren. Herlige tider dette, blir ikke tid til PC, dessuten så har jeg problemer at koble meg på den nye router’n med denne PC,n og iPaden er ikke go’ mot blogger… Na ja, det er et annet problem..

12 kommentarer:

Gunilla sa...

Härligt när våren riktigt börjar visa sig.

Ha det gott
Gunilla

Vivi sa...

Nå har våren kommet lenger hos deg, enn hos meg! Du har jo ikke noe snø igjen. Skikkelig misunnelig jeg nå!

Kjempe fine vårbilder og jeg ønsker at du fortsatt får en flott vår!

Helens trädgård sa...

Våren har ju hunnit en bit fram hos dig, helt underbart!

Hos mig täcker snön fortfarande hela trädgården, men snödjupet sjunker för varje dag :=)

Ha det gott!

Tua sa...

En deilig vårhage du viser oss :) Det går så raskt om dagen at jeg har nesten ikke lyst til å jobbe, bare være hjemme å følge med. Vil ikke gå glipp av våren ;)
Ønsker deg fine dager

Marit sa...

Det våres hos deg også ser jeg! Herlig med vakre krokus som blomstrer allerede. Bjørka kommer ti å bli grønn rekordtidlig! Ha en fin dag :-)

Merja sa...

Det ser trivsamt ut i dina rabatter! Härligt när värmen kommer:)
Ha det gott!

Tullik sa...

heisan

Så bra at våren kjem til deg og. Kjekt å sjå kor det spirer og gror. Gleder meg til å fylgja deg også denne hagesesongen.

ha ein fin dag :)

Turid sa...

Flotte oversiktsbilder du viser - får virkelig se hvor innholdsrik hagen din er!! Herlige vårbilder!
Ha en fortsatt fin tirsdag!

krepsemor sa...

Oj, nå fikk snøen fart på seg, ser jeg! Og du har nok hjulpet til en del =)
Nå spruter det opp i alle bed, og våren er herlig simpelthen!

Tigertina sa...

Jeg er imponert over hvor mye dere har fått inn på ett lite område!
Og for noen skjønne krokuser!
Dette er en herlig tid :D

Ruth Synøve sa...

Så deilig med varme. Rart å tenke på at det er Mars og det har allerede vært en sommerdag på 18 grader. Herlig!!! Så koselig dere har det der hagemøblene står. Kan tenke meg det er mange gode stunder under blomstring og sommervarme. God dag til deg videre :D

Lin sa...

Så fin hage du har og med så mange flotte høydeskapende snekrerier. Her må jeg stjele noen ideer!

Min lille hage

Den er ikke større enn et par, tre hundre kvadratmeter. I stort sett har vi fire meter rundt huset. Da vi flyttet inn i 1996 var hagen full av løvetann og annet ugress og enkelte planter. Ut mot veiene var det kratt med gamle krypfuru men i et hjørne av hagen fantes det et epletre og et par rips og solbærbusker. Buskene er tatt vare på men treet måtte fjernes forrige sommer da det var sykt. Tomten hadde også to garasjeplasser da vi flyttet inn.Den ene av disse har jeg flyttet for hånd, jeg har gått med en spann av gangen med grus og sand, dit hvor det trengtes og fylt på med jord og kompost etterhvert. Med noen steiner har dette blitt en flott staude"trappa". Nå, etter mange år, er hagen bygget opp i rom, mange frukttre som skaper høyde og hekk mot sidene. Her har kommet pergola, levegg på terassen og spaljéer i alle retninger.Hva som er favoritter har variert, jeg har vært i gjennom stauder, liljer, roser, clematis og i det siste kjøkkenhagen. Kan ikke lenger si jeg har favoritter. Jeg liker alt sammen, og ja takk, mer der til. Godt man aldri er fornøyd, det er til stadighet noe nytt på gang, forandring fryder. Håper dette også blir en flott hagesesong :-)