mandag 24. januar 2011

Frø, mere frø..

Uemoståelig dette med frø, noen få tastetrykk så er det gjort. Det ble en bestilling til, Rara växter igjen.. Det skylder jeg på noen som skrev om Tiarella her i helgen, da husket jeg jo at det var jo akkurat disse blomstrene som jeg bestemt meg for å ha når jeg såg dem i våres på flere andre blogger.. Så den siste bestillingen lyder:

1 x SPETSMÖSSA 'Filigran' - Tiarella polyphylla

1 x SKÄR SPETSMÖSSA - Tiarella wherryi
1 x STYVKLEMATIS 'Purpurea' - Clematis recta
 
1 x GOJIBÄR - Lycium chinense 

1 x HONUNGSBUSKE - Melianthus major

1 x LAKRITS -  Glycyrrhiza glabra. Nokk hadde det vart gøy å få sine egne lakrisrøtter? Denne prøvde jeg å så for to år siden også men ikke ville den spire så forventingene er ikke så alt for store nå heller..

1 x TIGERÖGA 'Sea Shells Red' - Coreopsis tinctoria. Måtte jo forsøke komme i nærheten av 200,- grensen og denne syntes jeg var riktig søt om enn ikke en staude. Skal vel altids klare få plass med noen sommerblomster, hum,hum... En potte på terrassen kanskje?

Litt tro på fremtiden må en jo ha og Malva Sylvestris som jeg sådde for litt over en uke siden har faktisk spirt (oppdaget det ikke før de første grønne bladen stanget i taket av den drueesken jeg sådd dem i..) og idag ser jeg de første små spirer av Lychnis arkwrightii 'Vesuvius' , begge har altså spirt der de står på badromsgulvet. Godt egentlig at vi har to badrum for det ene ser ut til å bli fullt av såpotter ;)


12 kommentarer:

Njut i din trädgård sa...

Så kul med fröer
Spetsmössa är så fint tycker jag

LindaLunda sa...

Så mycket godis du visar!

Linda sa...

Så fine planter:) Lykke til med sådden:) Jeg får visst komme i gna gjeg og... ser folk er i full sving her inne i bloggeland...:)

Merja sa...

Härligt!
Beställde min styvklematis Purpurea från odla.nu för några år sen. den är så fin. Är jätte nöjd med den:)
Ha det!

Bea sa...

Underbart med denna frö-frossa årstid!Fin aval du gjort!
Lycka till med odlingarna!
Kram /Bea

Tångsnällans blogg sa...

Ja visst är det härligt att beställa fröer och planera för våren! Många fina sorter du har beställt! Åh du har beställt lakrits, det gjorde jag förra året också från samma ställe Rara växter. Nu var det ju en extremt konstig vår och sommar här hos oss så jag lyckades inte med den. Den ville inte växa till sig alls. Kanske jag skulle beställa nya fröer och försöka i år igen? Får fundera på det. Ha det gott! Kram från Crea.

Marit sa...

Den clematisen med mørke blader var bare så lekker! Kanskje jeg må bestille noe frø derfra jeg også...

Stephanie sa...

They look dainty but really pretty! Hope your seedlings will do well for you. I think growing indoor is always not easy but I wish you lots of success. I hope all your plans and plants will be find come spring.

Mari Anne sa...

Jeg føler meg skyldig. Hva skal man forresten med to bad? Det må da være bedre med et bad og et planterom.

Maria sa...

Jo håller som med att det är svårt att motså fröer, just nu sitter jag och kollar igen en privat frölista.

Christin sa...

Man savner virkelig vår og sommer når man titter innom hos deg, men om ikke så altfor lenge...kommer den.
Kos deg med alt som spirer og skal spire :)
Klem fra meg

Vilt og vakkert sa...

Hei igjen! Blomstene er tegninger gjort i programmet Flash, ikke foto, men jeg har sett etter foto som jeg har funnet her og der på nettet.
Noen av dem blir ganske naturtro ;:OD)
Javisst, er du en gudinne!