onsdag 13. september 2017

Det regnet ikke!!

Nei men hallo!! det var noe uvanlig feil idag, jeg hadde tid å være litt ute etter jobb og det regnet ikke! Føles som det regner hele tiden men det gjør det nok ikke, bare føles slik. Men i ettermiddag, vel hjemme fra jobb, fikk jeg en time før middag. Og da hivet jeg rett på sagen og Morelltre. Nå har jeg saget vekk noen store greiner midt i krona slik at lyset skal slippe gjennom og frem til rosenhagen igjen. Og jeg rakk få ryddet vekk rasket også, føles godt.

Det føles så godt å være her nå som jeg fått ferdig etter syrinhekken. Utrolig nok virker det som om de fleste Clematis rankene klarte seg for det er ikke så vissent som jeg fryktet.

Det gjør meg ekstra glad for denne nydelige Clematisen lengst til høyre hadde jo akkurat begynt blomstre som siste mann ut her. Herlig farge synes jeg.

Med en slik farge måtte det jo bli den lilla fuglekassa som fikk plassen på veggen. Kanskje blir den skiftet med en mer diskré farge etter hvert men nå føltes det riktig.

Og først i gang flyttet jeg mitt løvehode hit og, på den andre siden. Men ‘stashing’ nå begynner bli litt seint, det er jo snart på tide å rydde inn alt sammen, så mer blir det ikke i år.

Det ser nok litt lustig og tomt ut med bare disse to.. men ellers ser det ikke så tomt ut. Været til tross er det fortsatt en god del farger og knopper som venter på å slå ut.

1 kommentar:

folehave's univers sa...

Hvor ser det dejligt ud. Der kommer nok mere gang i clematis, når de nu får lidt mere lys. Men tiden nærmer sig jo raskt et vendepunkt igen.