torsdag, april 21, 2016

Sådd, poteter og slikt

2 kg ‘Kerrs Pink’ er 25 settepoteter oppdaget jeg idag.. De fem kassene,9-12+20 er klare for vårsol og vekstkraft. 25 poteter var mer enn nok.

Så ble det gul kepaløk, rødløk og gulerøtter i kass 1-4. I kasse var det hvitløk fra i fjor. i kasse 3 ble kepaløk, 4 rødløk og i kasse 2 en blandning av begge. Gulerøtter er det i alle fire.

 

Kasse 16, her har jeg sått knutekål, ruccola og rättika. Så noen spinat og reddiker i mellom tror jeg. Akkurat spinat og reddiker er det både her og der i disse kassene, 13-16. I kasse 13 er det også persille. Som vanlig tror jeg at jeg ikke kommer glemme, som vanlig glemmer jeg..

IMG_0590

Bak jordbærsplanten i kasse 19 har jeg hatt ut mejram og dill frø. Dette kan nok bli et uvisst utfall..

Og så bondbønner. I kasse 5, ‘Red epicure og i kasse 7 ‘Hangdown’.

Så nu er jeg godt igang, tok meg noen timer, burde sikkert planlagt bedre på forkant. Litt plass er fortsatt igjen, til erte og bønner. Så må jeg ha sallat. Og squash.. og enda mer persille og, og, og… Hallo, det er fortsatt april her ute!!

3 kommentarer:

Turid sa...

Må le litt av innlegget ditt. Jeg kjenner meg så godt igjen, kaos, skal huske, glemmer, frøposer, hmmm, måtte velge bort ting... Det er ikke alltid det er avslappende å drive som hagebruker :)
Ha ei finfin helg, Mia.

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Så spennende, skulle ønske jeg hadde mer plass til poteter, gulrøtter og sånt. Hilsen Ingeborg

Margrethe sa...

Jeg er like imponert hver gang jeg er innom bloggen din. Du har system, og plass til det meste ser det ut til. Om det av og til stokker seg litt er helt som det skal være. Hos meg ser det dessuten ut som om noen frø og planter flytter på seg (i all hemmelighet). Han en fortsatt spennende April, Snart er det Mai :-).