søndag, april 10, 2016

Nå er det vel endelig vår!

Det har i hvert fall jeg bestemt. Snøen er nesten helt vekk, bare noen små, små flekker igjen.  Denne uken har det vært litt mange jubileum men neste uke så… da skal jeg kunne kose meg mer ute i hagen håper jeg, hvis været er snilt mot meg når jeg kommet hjem fra jobb. En time her, en time der gjør jo underverk. Jeg har alle rede vært å tatt vekk vissent lø fra forrige sesong men det skal klippes, lukes, såes, snekres og mye mer. Herlige tider å gå i møte, fortsatt full av forhåpninger. Nja, et litet skår i kruset er kanskje rosene, de ser litt vel mye sorte ut i stenglene men hvem vet? Det er fortsatt alt for tidlig å avskrive dem helt..

Jeg har alle rede tatt ut plastlokken i kjøkkenhagen, for å holde kattene vekk, og hagemøblene så jeg kommer frem i boden. Men det er nok også alt. Noen time her og der har jeg sneket meg til og, men alle frø som skulle vært sått ligger fortsatt i sine poser, løker og knoller er fortsatt i boden og har ikke kommet i jord de heller enda. Pelargoner og annet overvintret trenger nok også sårt tilsyn. Men det får bli, alt etter hvert. Nå er i hvert fall sesongen i gang, siste rest av vinteren burde vel være borte i løpet av noen dager..

5 kommentarer:

Merja sa...

Ja, nu kör vi gång! Nu är det vår! Jag har nog aldrig varit så tidig som i år med att börja fixa i trädgården:)
Så praktisk att täcka över pallkragarna för katten och det påskyndar nog odlingen också.
Ha en bra vecka!

Nora sa...

Ja, nå er det definitivt vår og det er herlig!
Klem Nora

Rost och rädisor sa...

Första besöket hos dig. Hittade hit via Mina trädgårdar. Ser väldigt spännande ut hos dig med sten, murar och alla lådor. Här kommer det att hända saker! Jag återkommer.
Ha det så gott
/Anette

Bille sa...

Ja, nå synes jeg godt du kan erklære våren for åpnet!:) Nesten ikke snø igjen, det er vel nokså tidlig vår i din hage i år. Så ryddig er det ikke i feriehagen min, selv om det er veldig lenge siden det var snø der. Kos deg med april!

Eirin - Lars Bjerke sa...

Herlige vårbilder fra hagen din !
Nå er det bare å sette igang. Får prøve å være like optimistisk som deg når det gjelder noen roser(glemte å dekke dem til)
Kos deg i hagen.