mandag, juni 22, 2015

Det var nå sola skulle skinne..

I hvert fall er det sol som vistes på YR.no i går kveld men idag så regner det, klart det, for jeg har en ferieuke med mye som jeg skulle gjøre ute som krever oppholdsvær (maling…) men jeg får vel takke for regnet, det var tørrt og det trenges litt fuktighet i jorden, ikke minst til mine nyplanterte roser.

Tornedalsrosen, som skal blomstre så tidlig, er på gang med rose blomster nå. Rakk ta bilder når vi kom hjem igår fra midsommerfirendet. Jeg hadde planer om en lang natt ute men ved midnatt var det så overskyet at det ble for mørkt like vel.. men som sagt, det er godt for vekstene.

Rosa majalis. Blomstrene ble altså fyllte slik som det vistes på etiketten. Vokst litt har den og. Ikke det at den er en hel meter enda men det er da første året. Og at den har kommet så her langt er jeg nøyd med. Bare å glede seg nå til alle de knopper som enda ikke sprunget ut.

4 kommentarer:

Eirin og Lars sa...

Den ser ut til å bli fin :-)
Men det været styrer vi ikke. Vi har fått malt huset,mens det var penvær, men da blir det desto mer å ta igjen i hagen etterpå :-(
Jeg har ikke hatt overskudd til å sette meg ved pc-en å skrive siste uka, men jeg følger med.
Du er flink til å oppgradere om hagen :-))
Eirin

Turid sa...

Flott rose med nydelig duft, men her har hun blitt et monster. Skyter ut rotskudd i alle retninger opptil 2 meter unna selve rosa.... hun står fortsatt ;)

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Ja jeg syns også været har vært litt stang ut i vår, men har heldigvis fått vært litt i hagen allikevel.
Hilsen ingeborg fra fruhaldshage

Viviann Børresen sa...

Hei
I skrivende stund så bøtter det ned her på Lillehammer, men det er som du sier, godt for plantene.
Jeg har troen på at sola kommer tilbake, og vi kan nyte hagen og rosene.

Klem Vivi