tirsdag 12. august 2014

Og enda et…

Jeg har mitt standard gartneri hvor jeg bestandig drar hvis jeg skal ha noe, som regel handler det om jordsekker. Men de har skjønt å lokke meg med planter på utsiden ved inngangen så det skjer jo at jeg faller pladask, til tross at jeg ikke skal ha noe mer.. Dette gresset er et slik impulskjøp, plantert i gropen som ble etter ginkoen. Den står nå i potte i stedet og skal få overvintre inne, tar ikke noen fler sjanser med den.

Miscanthus sinensis ‘Strictus’, jeg lar ikke navnelappene stå igjen ute men har langsomt lært meg at kamera er lurt ved innkjøp…

Slik ser den ut, Ginko, det lille bladet jeg fant har blitt noen fler men det er altså kun fra det første lille blad som det har vokset ut en liten grein i sommer.. I stedet for å bli større så har det altså krymp for hver vinter den stått ute.

Men nå var det altså Miscanthus. Jeg har jo to fra før. Det som står ved husveggen har virkelig likt denne sommer til tross den sparsomme vanningen.

Den andre er ikke like stor men er i hvert fall frodig. Den ser ut til å like seg bedre nå som jeg fjernet den store riddersporren som sto forran, mer lys og mer vann til denne altså. Trodde vel egentlig at jeg skulle forsøke flytte denne til husveggen og men nå har jeg altså ombestemt meg, så uvanlig.., for nå får den stå her et tag til.

1 kommentar:

Turid sa...

Knallfine gresstuer :) Gress er sååå fint imellom andre ting. Løser liksom opp stemningen i et overfylt bed ;)