søndag, mars 30, 2014

Vårlig helg - snørapport

I helgen har termometeret stoppet vel over 15 grader og solen har skinnt fra en klarblå himmel. Det har virkelig vært vår ute og den har minket på snøen.

Pløtslig våkner naturen opp, noen dager varme og det skjer ting her og. Alpeclematisen har fått skudd, og snøklokker blomstrer.

Ja, i hvert fall de første. Mange kikker så vidt det er opp gjennom snøen i kantene…

Kan man ikke gjøre stort ute så kan man jo i hvert fall måke litt.. men det blir med litt for fortsatt er det ikke helt enkelt å finne ut hvor man skal gjøre av den snøen man tar vekk. Etter en innsats for å finne igjen bambusen på baksiden ser det slik ut ved hekken.

Trim er kanskje ikke det største problemet. Nå har jeg funnet igjen mine blåbærsbusker og det ser ut at det gått bra denne vinter og..

Med buskene altså, for resten her bak i hjørnet har det ikke gått bra med. Her må en god del jobb til ser jeg men det visste jeg jo alle rede i høstes. Dette var vel bare den siste nådestøten..

5 kommentarer:

Turid sa...

Wow. Det er en liten trøst at det er flere i dyp snø fortsatt :)Men det går fremover med oss også.

stallnilsen sa...

Så deilig og se at det er andre enn vi som har sne, vi har fått 6-7 cm med nysne inatt, og vi som hadde vår her, med ingen sne....jaja, sånn er våren :=)
Fine bilder fra dæ, ha ei fin uke, hlsen Lisbeth :O)

Mariann sa...

Ja, nå minker det på snøen hos deg også. Det varme været hjalp nok bra på.
Ha en fin våruke!

Marit Sønstebø sa...

Huff så mye snø du fortsatt har hos deg, men det går da fremover! Får håpe det fine været fortsetter. Flotte snø klokker i snøen :-)

Nora sa...

Godt å se at snöen minsker hos deg også etterhvert! Så nydelige snöklokker, tenk at de kan blomstre så fort de titter opp av snöen, helt utrolig!
Klem!