søndag, mars 16, 2014

Enda en snørapport

Det var varslet snø idag men slik ble det ikke, i hvert fall ikke foreløpig, takk og lov. Det har minket litt mer de siste par dager men snøen er så hard at man kan stå på den på baksiden av huset. Jeg har som vanlig ikke klart la være at trimme litt ute, men bare litt, det er fortsatt for mye snø for den helt store innsatsen.

  

Ene dagen fant jeg helt frem til porten, her er det slik at snøen fortest blir borte ved hekker og gjerder. Dit kan man altids hive litt snø..

På baksiden idag har jeg funnet igjen noen hageganger, innbiller meg at snøen blir fortere borte hvis luften kommer til på flere steder og ikke minst kan jeg kose meg med at gå rundt litt og spane.. Kom jo et stykke på vei i hvert fall..

Men her på baksiden ligger det fortsatt høye snøkanter etter måkingen av taket og den er skikkelig kompakt. Er ikke dette et skikkelig treningspass så vet jeg ikke ha er, gjennomsvett blir man i hvert fall (og ryggen sier ifra at den har fått brukt seg..)

 

Det synes ikke så godt men jeg kom meg helt frem til pæretre for jeg ga opp. Overrasket over hvor fort jeg fant frem til kassenes overkant men snøen hadde smeltet under i gangene og kassene var høyre enn jeg husket.. men så fikk jo mange av dem en tredje plank i høyden i fjor.

Pottene var faktisk helt fremme før jeg begynte hive snøen bak dem, den lille sitteplassen er måket frem, om noen uker kan kanskje påskekaffen avnytes der igjen.

Det nytter nok å måke, ved blodlønnen er det nesten bart i kassen, den som var så begravet for bare noen uker siden. Og jammen ser det ikke ut til å være knopp i påskeliljene!

Snørapporter er sjekke å ha, man glemmer så raskt hvordan det var tidligere mars. Faktisk er det ikke på langt nær så mye snø som det pleier være her, det bare føles slik, sikkert for det er bart omtrennt over allt ellers enn her oppe på K.

  

Så spørs det da, om det er mer eller mindre snø til uken..

8 kommentarer:

Nora sa...

Godt at det minsker litt på snöen hos deg! Jeg er overbevist om at det hjelper å måke sånn som du gjör!
Önsker deg en fin ny uke! Klem!

Snäckskalsdalen. sa...

Oj, så mycket snö ni har kvar, men den minskar i alla fall. Lite sol och den är snart borta! Snödroppar är så söta!
Agneta kram

stallnilsen sa...

Hei Mie, så masse sne du har enda, vi fikk litt sne iår og det var ikke artig, men den tiner nok snart for det er ikke så mye.
Fine bilder du viser oss fra hagen din ;)
Ha en fin søndag videre.

Lisbeth ;O)

En helt uvanlig hverdag sa...

Så masse snø, vi har knapt nok hatt snø i det hele tatt i vinter. Nå er vi klar for vår, men ungene har virkelig savnet litt snø. De hadde likt seg hos deg :)
Flotte bilder fra hagen din.

Ha en fin ny uke!!

Den lykkelige Hagen sa...

Jøss, så mye snø! Selv kan vi nesten ikke tro at snøen har smeltet helt. Så tidlig bart er helt uvanlig, men vi gleder oss over det :) Plutselig er det snøfritt hos deg også!

Lotta sa...

Åhh, så mycket snö du har, men ändå har du fina vårtecken som sticker upp!
Ha en fin vårvecka!
/Lotta

ulla laiho sa...

Åh, fy så mycket snö! Vi har precis fått ett litet snölager under natten som nästan är borta nu.

Elin sa...

Oi, oi, oi - da hadde ikke vi så mye likevel (selv om plenen fremdeles er dekket her også). Jeg kaster også rundt på snøen. Hver dag. Det må jo hjelpe, selv om det ulannsomt i det lange løp. Jeg smilte alltid av pappa da jeg var liten og han var ute og kastet snøen utover. Det skulle jeg aldri gjøre, for den snøen forsvant til slutt likevel. Men nå er jeg der altså.