søndag, mars 23, 2014

Jeg kan mase om snø hver dag tror jeg…

Men når sola skinner og jeg har slik lyst å gjøre noe ute må det bare bli snø.. Saktelige finner jeg igjen til hagens alle ganger. På baksiden er toppen av snøen så hard at jeg nesten ikke får hakket løs den med spaden. Det blir slik når man hivet utrolige kubikk med snø ner fra taket. Men under all snø finnes det noen busker og annet som jeg vil ha frem før snøen blir alt for tung.

Så idag var turen kommen til Rhododendron buskene på baksiden. Og jammen om jeg ikke klarte nå frem til dem. Eneste stedet jeg kan hive snø foreløpig er mot gjerdet. Der tar visst solen godt. At det kommer opp all mulig løk mellom hekkplantene nå forsøker jeg helst glemme. Jeg klarer uansett ikke se dem for all snø som ligger forran..

Rhododendron ser ut å ha klart seg uten for mye brekk. Værre er det kanskje med bambus planten jeg fant igjen i gangen. Den hadde jeg helt glemt! Burde selvfølgelig støttet den opp med noe og bundit den sammen. Men høsten er høsten.. det ble altså ikke gjort.

I kjøkkenhagen føles det litt bedre ut. Men bare litt. Idag har jeg møket frem en sti til. Nå ser det jo ut å hjelpe. Men det bakerste hjørnet, mamma mia, ser ikke bra ut. Både rips og blåbærsbusker har fått hard medfart..

Langt igjen til påskekaffe men hvis solen skinner neste helg så kan vi kanskje sitte ute med kaffekoppen? En aldri så liten gang leder frem og rundt. Så det ble nok noen timer trim denne helg og.

For riktig vårlige tegn kan du besøke Hagen ved skauen.

8 kommentarer:

Vivi sa...

hei Mia!
Det er en trøst å se, at det er flere som også har snø igjen i hagen.
Men nå er det spådd varmegrader, så da håper jeg at det tiner fort hos oss begge.

Ønsker deg en fin ny uke. Klem

Inger Marie sa...

Stakkars deg...du har ennå noe å slite med...håper på mildvær så det smelter for hos deg:)
Ønsker en fin ny uke:))

Blomsterguri sa...

Håper snøen tiner snart! Den eneste trøsten er vel trimmen du får av å måke. Ha en god ny uke!

Hagen i Vest sa...

Noen klager over manglende påskesnø mens hagefolket ikke kan bli kvitt den fort nok. Ser du har mer enn nok snø enda! Håper på mildvær og fart på snøsmeltingen på dine kanter! Fin ny uke ønskes fra Tone

Gentiana nivalis sa...

Huff, dette var fortsatt alt for mye snø! I år har vi vært veldig heldige. De gangene jeg har måka snø og hakka is for å få vår, har jeg alltid blitt så imponert over hvor kjapt sola gjør det, bare den kommer til. Nå får den konsentrere seg litt om hagen din, syns jeg :-)

Merja sa...

Oj så mycket snö kvar! Hoppas det blir kaffe för er ute snart:) Vi har haft snöfritt men väldigt blåsigt...inget fika för oss ute heller än.
Ha en bra dag!

stallnilsen sa...

Oi har du så veldig mye sne enda, kor bor du henne i landet egentlig ?
Håper snøen forsvinner hos dæ snart :)

Ha ei fin uke videre,

hilsen Lisbeth :O)

Elin sa...

Oi, oi, oi! For en variasjon i innleggene. Men det er så artig å følge med deg og måkingen. Håper du oppdaterer oss i helga og at du snart kan drikke kaffe'n din i hagen igjen.