søndag 22. mai 2016

Kjøkkenhagen w 20

Det regner! Det har vel kommet ca 20 mm nå i helgen og plastlokkene er tatt av på dagen slik at det kommer regn der den gjør nytte. Disse over potetene har varit av i natt også. Det vokser men er det nok for å holde kattene vekk? Jeg skulle gjerne sluppit ha lokken på nå..

Ser kanskje litt tomt ut men det er noen erter på vei. Og fortsatt jordskokk, har tydelig ikke klart fjerne alle knoller enda..

Bondbønner, bønner og sukkererter..

DSC_0093

Hullene i bondbønne kassene har jeg sått nye i, men de er ikke kommet opp..

Løken er nesten litt for høy får å ha lokkene over men gulerøttene er små og utsatte for firbente besøk enda.. På begge sider her priklet jeg ut purre som jeg fikk kjøpt i går. Kommer nok angre meg.. men, men..

De gamle bortlottobønnene har ikke vist seg enda men spinaten tar seg. I midten øverst klarte jeg prikle ut noen purre og.

Bilde på litt avstånd viser at det er salat på gang, vanskeligere å se når man står der. Den krumme nakken på bønnen viser seg og nå.

Så de sedvanlige rotekassene. Noe spirer, i midten er det rødbeter men det er fortsatt ikke helt mulig for meg å finne ut hva som er ugress! Må vel bare vente en uke til..

Her til venstre har jeg sått knutekål men nå jukset jeg i går med et brett med knollselleri. Tror kanskje de gir større success.. I bakkant har bladpersille spirt.

Knollselleri satte jeg også i bakkant av den her kassen, der hvor det også er noen sporadiske spinatplanter. Kommer det knutekål noen gang så får jeg se hva jeg gjør da..

Salatfrø..

Noen flere urter har det også blitt.. Nå gjenstår vel bare å få denne squash planten i jord.

2 kommentarer:

Merja sa...

WOW vilken köksträdgårde du har! Vet växer fint och det andra kommer snart i fatt.
Sådde Kronärtskocka i år, men den ser inte så rolig ut.
Ha en fin vecka!

Meta sa...Den kökshagen var inte dålig. jag tror det bor någon med gröna fingrar där!!!!!!!!!! Vi får väl vänta och se när det ser ut så där här.Stor kram