tirsdag, juli 14, 2015

Øm rygg men i gang

Her er den første tujaen flyttet, hjørnet gaper tomt.. utover dagen ble mer og mer borte herfra. Store planer som vanlig, som sikkert kommer slutte i det små.. men jeg liker prosjekt. Nå som jeg fått hjem en del tegel så må den jo brukes.

Lawson ble flyttet hit, litt lenger opp i trappa, den lave einen litt lenger ner i trappa..

Og de to kuleklippte tujaene brukte jeg opp ved den andre trappa.. så slapp jeg kjøpe to nye.

Nå som den bakerste rekken av planter er fjernet så synes formene på de første så mye bedre..

Så hva skal jeg gjøre da? Steintrappa innenfor er staplet opp på ny for å gi en mer rett mulighet til enhetlig kant. Jeg har tenkt forsøke lage noe dammaktig her. Tripp, trapp, trull.. den skal ikke være verken høy eller bred og det tar nok sin tid.. ikke er jeg helt sikker på muring av tegel heller.. dette blir nok årets siste prosjekt.

3 kommentarer:

Merja sa...

Fint med trappen! Har du den att gå på eller ställer du växter på den?
Gillar dina formklippta tujor! Jag har några liguster häck plantor över som jag ska försöka formklippa till bollar. Återstår att se hur det ska gå....
Ha en bra dag!

Rita sa...

Ja, det er lett å ta på seg nye hageprosjekter, selv når man tenker at nå er man ferdig. Hagen din ser veldig frodig ut. Lykke til med det du har på gang. Spent på fortsettelsen.

Eirin og Lars sa...

Bra jobbet ! Det i forkant kom mye tydligere fram nå.
Dam høres fint ut (går an å sette ned et par svarte plastbøtter og lage "vannhull" evt.) Vi fikk noen ideer i Danmark. Ellers ville jeg også vært litt i tvil om teglstein der.
Lykke til med avslutning av prosjektet :-))
Eirin