søndag, juli 19, 2015

Helgen

I helgen har vi hatt besøk av svigermor, hyggelig besøk men dessverre kunne vi ikke by på mye sol og hageliv. Selvfølgelig rekker hun ikke mer enn å dra så skinner sola, typisk.. Jeg tok kamera og en inspeksjonsrunde. Trodde ikke det gikk å ta bilder i sollys men det ble da noen.. Fortsatt full fargeprakt ute..

Dammprosjektet går saktelige fremover. Lurer på om jeg tatt meg vann over hodet, dette var jammen ikke bare enkelt. Men det går jevnt og trutt forover. Blir vel ferdig en gang, om ikke annet så kan jeg jo plante til med noe hvis jeg ikke klarer få til dammen.. Nå er det bare den bakerste firkanten som skal ha to rader tegel så er veggene satt. Siden skal det pusses og, og, og.. og klassiskt, jeg fikk ikke plass med en tegelstein i siste hjørnet, den store steinen bak stakk for langt ut..

Hagen går sin gang men i kveld klarte jeg i hvert fall til slutt å få plantert den siste stauden. Nå står Veronica spicata ‘Rotfuch’s i jord, i Rosenhagen.

2 kommentarer:

Meta sa...


Du är otrolig min kära otter vilket företag att bygga denna, men som vanligt är det ingen svårighet för dig. Din trädgård är underbar. Tack för promenaden. Kram

Eirin og Lars sa...

Du står virkelig på. Ser at terrakotta blir bra, og at du har en plan. Dette blir spennende å følge videre.:-))
Eirin