onsdag 17. september 2014

Nå igjen…

Frem med sement, sag og malerkosten. Dette må da være årets siste miniprosjekt? Nok for at det fortsatt finnes en del plankstumper igjen men jeg har ikke noen skruer, jeg gikk helt tom. Nå mangler det en i trappa, snakk om å bruke opp rester!

Ettersom jeg ikke husket at jeg måtte ha material til trinnen sist innkjøpstur ble de litt ulike men ikke så mye at det gjør noe. Nå kan vi, gubben og jeg, sitte på hver vår trapp til våren og avnyte kaffekoppen.. Ellers så får jeg vel variere mellom de to selv.. Vangen snudd åt feil hold gir perfekt sitthøyde faktisk.

Så nå er det trapp i hver ende av forsiden, lett å ta seg opp og ner fra blomsterbeddet. Særlig underletter nok denne her nye, her har det ikke vært helt enkelt å komme til etter jeg murte opp kanten.

Nøyd? Helt klart. Men hva skal jeg da gjøre neste år? Finner nok på noe da og..

( hm… jeg må nok legge mine ‘avtrykk’ i en litt annen retning nå ser jeg…)

4 kommentarer:

Nora sa...

Så hendig og flink du er Mia - dette ble jo skikkelig fint!
.....og at du finner på nye prosjekter til neste år er jeg ikke i tvil om:-)
Klem!

Jannibele sa...

Så fin en trapp! Du er kreativ med å omforme rester til de flotteste ting. Det blir en nytelse for dere å sitter der å nyte kaffen.

Marit sa...

Du er så flink til å snekre! Skulle ønske jeg kunne sånt...

Turid sa...

:) Det er noe med å sitte på trappa å drikke kaffe. Og hvilken flott trapp også. Du er jammen en kløpper med sag, hammer og skruer, Mia.
Finfin torsdag ønskes deg.