tirsdag, oktober 01, 2013

Høstlige kvelder

Min lille saffranmure fant ut at den skulle blomstre en gang til nå, en siste liten gjennsyn før vinteren kommer. Nå er det snart over for denne gang og de få timene som blir om kvelden går til rydding, rydding og litt kassering av gamle murkne espalierer og annet. Alle potter skal tømmes, frosker skal inn, og ikke minst alle møbler!

Noen løk ligger og venter på å komme ner i jorden. Seint ute som vanlig. Det er ikke mye mer enn to timer man rekker være ute nå og det er fortsatt mye man kan nyte, været ikke minst. Kaldt men soligt og helt uten vind. Ja, ja, det blir vel en ordning i høst også, slik som andre år. Håper bare jeg rekker før det regner eller blir alt for kaldt.

For jeg skal ærlig innrømme at haging begynner bli et ork og ikke lenger kos. Men det man får gjort nå blir man bare så himla glad for i vår, ikke sant?

4 kommentarer:

Marit Helene Gåsland sa...

Ja jeg driver å pakker sammen potter og ting jeg også, det går litt trekt men det er fint vær så da trenger jeg ikke å ta alt på en gang.
Det er godt å få noen måneder hagefri, men i mars klør det sikkert i plantearmen igjen.

Ha en fin kveld.

Nora sa...

Tenk så deilig det blir til våren når de lökene blomstrer:-)
Klem!

Jannibele sa...

Ja, "same prosedure as every year". Går litt tregt her også. Løkene skal få komme i jorden i helgen. Så skal det bli freit å gå litt i dvale og etterhvert begynne å drømme og planlegge for neste år. Så søt den lille tøffingen var, som gjerne ville gi deg litt glede helt på tampen:)

Snäckskalsdalen. sa...

Dom där sista blommorna som kommer så tappert dom sätter man ett extra stort värde på, eller hur!
Agneta kram