tirsdag 23. april 2013

Undring

Hvordan kan det være at rosen Alexander som jeg trodde var dø i høstes ser ut å klare seg godt?

Når omtrent alle andre roser ser ut å ha fryset helt ned..

8 kommentarer:

Marit sa...

Hyggelig med en som har klart seg da! Her ser mine roser svarte ut nesten alle sammen. Det må ha vært en hard vinter for rosene, for de ser elendig ut alle sammen synes jeg :-(

Turid sa...

Her er så mye snø enda at rosene ikke er sjekket. Men rosene her i hagen er h-6 og h-7 de fleste så jeg regner med at det skal gå fint dette året også. Ei Austinrose klarte seg her i 4 år før den bukket under, det var en sorgens dag.

Et nytt landsbyliv sa...

Roser har sin egen litt agenda. Vi røsket opp en vinterdød rose i skogshagen og året etter var det fine roser som vaiet over komposthaugen... Det er bare å glede seg over det som lever og ikke gråte for mye over det som er tapt.

Kristin Aurdal sa...

Leit at du har mistet så mange roser, men det kan jo være at de våkner til liv senere. Jeg har vært på nippet til å kaste roser som så døde ut flere ganger og som våknet til liv :-)
Ha tålmodighet :-))))))

Bettina Bäck sa...

Jag beklagade mig också över mina rosor, men fick tröst av bloggkompisar att de säkert kommer att repa sig - även om man inte tror det. Det räcker att det är lite grönt kvar i botten. Kan det vara det?

Bille sa...

Har hørt om døde roser som våkner opp igjen - kanskje lurt å vente ihvertfall til Pinse? ;-)

Hilde sa...

Så moro at den har klart seg :)
Jeg har ikke sjekket alle rosene mine, men de jeg har sett på ser heldigvis ut til å ha klart vinteren fint.

Therese - Under bjørka sa...

For en flott hage!! og nydelige iris :D